Asrtra kullannan arkadaşlar

Astra G 1.6 2000 Model Üstelik Sedan otomatik. Neredeyse yarısı kadar.

ya arkadaşlar ne yaptınız ben şu an 7.4 ortalamadayım nasıl oluyo bu rakam korkunç kesin var bi hata

99 astra 1.6 hb de defalarca denendi şehir içi 320-330 yakıyodu benzin fiyatları 3 ytl'nin üstündeyken şehir içi 200-210 civarıydı

ıyı yakıyormus uzun yolda 230 yakıyor bazen dusuyor yanı kullanmama baglı anlıcgaın :D basarsanda 400 un uzerıne cıkıyor

belki olabilir diye dusunuyorum, ben de 2000 motor otomatik vites bir vectra var, ilk aldigimda, (opel cahilligi diyelim) kisin araba 1 ay 450-430 civari bir sey yakiyordu, kafayi yiyecektim, sonra cozduk, sorun arabada degil bendeymis, arabayi kisin ortasinda klima ile isitmaya calisiyormusum, zaten isitmuyordu, motor isisida yukselmiyordu, daha sonradan ECO tusunu ogrendim, benzin yakiti 300-350 ye kadar dustu. beklki sizi biliyorsunuzdur ama ben de boyle bir sey yasadim. sakin sizde de boyle bir sey olmasin.

ama bir astra icin bu yakit tuketimi cok anormal bence, kesin bir problem var.

valla benim astra otomatik 1,6 2003 model ilk aldığımda 350-400 arası yakıyodu şimdi tüpü taktıralı altı ay olmuştur.basarsan 180-200 basmassan 130-150 kr arası yakıyor çok memnunum performansta süper banamısın demeyo

valla arkadaşlar uzun bakım ve araştırmalardan sonra enjektör temizliği egr temizliği carbon cleaner buji değişimi derken benim arabada 1100 kg olmasına rağmen 330 civarı yakmaya başladı he bu arada ara sıra tekleyerek gitmeye devam ediyor onuda araştırdım ateşleme bobininde arıza varmış değişmesi gerek tekleme yaptığında biraz fazla yakıyor ama normal şartlarda 320-330 indi 500 liralardan

Sorunun düzelmesine sevindim. Hayırlı kullanışlar dilerim.

carbon clean + ultrasonic buji + devirsiz kullanma :D 100kmde 12-13ltden 8-8.5lt'ye düştü 2000-2500de vites değiştirip 5. viteste de 3000i geçmiyorum bu şekilde az yakıyo basınca yine yakıyo o ayrı

Geri