Astr J Camlar kendiliğinden açılıyor!

Herkese merhalar
2016 opel astra j sport aracımı alalı henüz 1 hafta oluyor ve 2. gün aracımın camlarının tamamını açık şekilde buldum. Kumanda cebimdeydi düşük ihtimal olsada basılı kalmıştır dedim takip etmeye devam ettim açılmamıştı. Fakat bugün tekrar aracımın yanına gittiğimde camların 10 cm kadar açık olduğunu gördüm. BCM beyninden şüpheleniyorum açıkcası. Yaptığım araştırmaya göre bunu yaşayan çok insan var ve çözüm konusunda birşey bulamadım internette. Fikri olan var mıdır ?

Herkese merhalar
2016 opel astra j sport aracımı alalı henüz 1 hafta oluyor ve 2. gün aracımın camlarının tamamını açık şekilde buldum. Kumanda cebimdeydi düşük ihtimal olsada basılı kalmıştır dedim takip etmeye devam ettim açılmamıştı. Fakat bugün tekrar aracımın yanına gittiğimde camların 10 cm kadar açık olduğunu gördüm. BCM beyninden şüpheleniyorum açıkcası. Yaptığım araştırmaya göre bunu yaşayan çok insan var ve çözüm konusunda birşey bulamadım internette. Fikri olan var mıdır ?
Menüden anahtardan camların açılmasını kapatın bakalım bu sorun devam edecekmi?

Menüden anahtardan camların açılmasını kapatın bakalım bu sorun devam edecekmi?
Cevabınız için çok teşekkürler ama benim aracımdaki menüde anahtardan cam açma kapatmayı kapatma seçeneği yok malesef.. Bende çözüm olarak sustalı anahtarı kullanmayı bıraktım yedek anahtara geçtim. Çünkü sustalı anahtarın kabını değiştirmiştim ondan olduğunu düşünüyorum.

Geri