Ynt: Astra 1.3 Dizel Uzun Yol Testi
fazla yakmış... uzun yolda dizel bir aracın yazdığın sürate göre 4.5 litre yakması lazımdı.
fazla yakmış... uzun yolda dizel bir aracın yazdığın sürate göre 4.5 litre yakması lazımdı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1423 link' Alıntı:sn warlordares,
raporunuza ben de bayıldım,emeğiniz için teşekkürler.işte biz de böyle olmalıyız...astra'sı olmayanlar için çok iyi bir örnek .Kendim türkiyeyi turlamış kadar oldum
bu hafta 1100km lik bir yola çıkacağım.istanbul-trabzon arası..(sn warlodares 'in gittiği zor yollar gibi değil tabi) ekonomik gitmeyi planlıyorum.. detayları ben de allah izin verirse yazacağım..yolum açık olsun ve sizlerin de tabi
1423 link' Alıntı:kara yolları haritasından baktım da gerçekten silifke ,aydıncık civarı çok virajlı .o zaman yaşasın 1.3 cdti ekonomiği ve tabi ki 1.4 turbo performansı dancee
1423 link' Alıntı:herkesin tercihi farklı ,ben araba sürerken konuşmayı ve mola vermeyi sevmem(ihtiyaç molası dışında ) sürüşe odaklanıp seri kullanmayı severim,sollamıyı ve hatta gidiş gelişli yollar benim favorimdir. işte bu nedenle 1.4 turbo yu tercih ettim ve dizelcilerin ekonomi yaptıklarındaki mutluluğu tahmin edebiliyorum çünkü arasıra ben de o moda giriyorum ama genelde performanslı araç kullanmaya bayılırım.lütfen beni yanlış anlamayın,performans deyince akıllara makas atmak gelmesin ya da şehir içinde hız gelmesin.yerinde zamanında yerleşim yerinden uzak yerlerden bahsediyorum..hız bence tehlikeli değildir.hız arttıkça dikkatin arttırılması gerekir.eğer dikkat artmıyorsa hıza göre dikkatsiz demektir işte bu tehlikedir..ama türkiyede en çok korktuğum başkası yüzünden kaza yapmak,allah bizi cahil sürücülerden korusun..
3bravvo1423 link' Alıntı:herkesin tercihi farklı ,ben araba sürerken konuşmayı ve mola vermeyi sevmem(ihtiyaç molası dışında ) sürüşe odaklanıp seri kullanmayı severim,sollamıyı ve hatta gidiş gelişli yollar benim favorimdir. işte bu nedenle 1.4 turbo yu tercih ettim ve dizelcilerin ekonomi yaptıklarındaki mutluluğu tahmin edebiliyorum çünkü arasıra ben de o moda giriyorum ama genelde performanslı araç kullanmaya bayılırım.lütfen beni yanlış anlamayın,performans deyince akıllara makas atmak gelmesin ya da şehir içinde hız gelmesin.yerinde zamanında yerleşim yerinden uzak yerlerden bahsediyorum..hız bence tehlikeli değildir.hız arttıkça dikkatin arttırılması gerekir.eğer dikkat artmıyorsa hıza göre dikkatsiz demektir işte bu tehlikedir..ama türkiyede en çok korktuğum başkası yüzünden kaza yapmak,allah bizi cahil sürücülerden korusun..