Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hiç kafanı ağrıtma kardeşim. LPG işi neye benziyor biliyor musun? Yarış atına bal baklava yedirmek gerekir iken al sana saman sonra da yarışta birinci gel demeye benziyor ama oda tabi yemiyor
Hiç kafanı ağrıtma kardeşim. LPG işi neye benziyor biliyor musun? Yarış atına bal baklava yedirmek gerekir iken al sana saman sonra da yarışta birinci gel demeye benziyor ama oda tabi yemiyor
Ben dizel araç kullanmadım ama LPG araç dediğin de resmen tüylerim diken diken oluyor. O yüzden çok araç kullanan için dizel her zaman artı ama benim gibi adamlar yılda 5000 km zor yaparım benzin iyidir. LPG ise baş belası karın ağrısından başka bir şey değil.
İhtiyacınız yoksa macera aramayın... Rahat 10 yıl binebileceğiniz bir araç... Belki 5 yıl sonra değer kaybı bugüne göre fazla olabilir ama bence çok ekonomik bir araç... 5 yıl sonra 1.6 cdti ler çoğalınca 1.3 cdti ler avantajını kaybeder diye düşünüyorum..
İhtiyacınız yoksa macera aramayın... Rahat 10 yıl binebileceğiniz bir araç... Belki 5 yıl sonra değer kaybı bugüne göre fazla olabilir ama bence çok ekonomik bir araç... 5 yıl sonra 1.6 cdti ler çoğalınca 1.3 cdti ler avantajını kaybeder diye düşünüyorum..