Astra 1.4 T Sport Emme Manifold değişimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mereve
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra 1.4 T Sport Emme Manifold değişimi

Bu sabah gaz kelebeğini temizlettim ve uyarıyı söndürdüm, motorun ses-güç dengesi-titreşim vb gibi karakteristiklerinde bir miktar iyileşme olduysa da akşam üzeri ışık gene yandı, Ulaş ın dediği gibi yazılımı sildireceğim.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Bu sabah gaz kelebeğini temizlettim ve uyarıyı söndürdüm, motorun ses-güç dengesi-titreşim vb gibi karakteristiklerinde bir miktar iyileşme olduysa da akşam üzeri ışık gene yandı, Ulaş ın dediği gibi yazılımı sildireceğim.

Sildirme bana kopyalat.

Arkadaşlar selamlar bendede manifold arızası var opel odak bunu garantı kapsamında değiştirdi araba garantiden cıktı 2 ay sonra yine manifold arızalandı gittim garantiden cıktı arabanız 2000 civarı bi paraya değiştirirz dediler başka servislere gittim yazılım guncellediler temizlediler yine arıza lambası yanıyor bunun performansa hiş etkisi olmadıgını sadece lambanın yanacagını söylediler gercektende performansta filan hiç bi sorun yok yakıt tukeytımıde normal degerlerde napıcam blmiyorum bu sabahta hararet göstergesi ilk calıstıktan 5-10 dk sonra 90 a gelirdi baktım cıkmıyor yukarı sonra birden hararet 0 a düştü durdum motora baktım bi anormallik yok sensör arızası sanırım

Ben de son 1 haftada 3-4 kez serive arıza uyarısı sildirmeye gittim ama ışık her defasında geri yanıyordu, son durum ise kendiliğinden sönmüş vaziyette.

Lanet ışık bendede yandı ,sinir oldum  battle_Escrime

Noluyo boyle ya çoklu organ yetmezliği gibi. .. peşpeşe arızalar diyorsunuz.

Yarın bi göstericem bakalım ne çıkacak ,belkide LPG dendir ama zannetmiyorum çünkü LPG arıza lambası yapmaması için emulatör takıldı ,herhalde manifold dur 1800 tl sadece parça ,inşallah temizlemeyle hallolur

Manifolt içerisinde yerinden çıkan bir tapa içeride yağlanmaya ve ışığın yanmasına neden oluyormuş arkadaşlar.

Servise gidip manifolt+gaz kelebeği temizliği yaptırın.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Manifolt içerisinde yerinden çıkan bir tapa içeride yağlanmaya ve ışığın yanmasına neden oluyormuş arkadaşlar.

Servise gidip manifolt+gaz kelebeği temizliği yaptırın.
Teşekkürler

Geri