Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu sabah Adana OLGUN LPG ye Landirenzo Evo Turbo Kit 3700 Tl e taktırdım. Dolum ağzını benzin kapağının yanına yaptırdım. Arabayı kitlerken tak diye bir ses gelior. Sanırım benzin kapağının kilidi dolum ağzına değiyor. Bu kit epey sessiz çalışıyor gibi geldi bana. Çekiş hoşuma gitti. Bana kalırsa dolum ağzını alta yaptırın derim. Çünkü dolum için kullanılan aparatı her defasında takmanız gerekiyor.
iyi günler
aracınız için landirenzo evo turbo kit tavsiye ederim %50 civarında bir yakıt tasarrufu çekiş performan kaybı yaşamazsınız iyi bir işçilik uzman bir montaj sizi memnun edecektir.keyifli sürüşler
Ben de birkaç hafta önce 1.4t otomatik aracıma Brc Turbo Kit taktırdım, oldukça stabil ve çekişte vs. en ufak bir farklılık hissettirmedi, turbo kit çok kaliteli, iyi bir usta da montajı yaptıktan sonra problem yaşamazsınız.