Astra 1.6 - 18 Jant

adnanguclu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selamlar herkese..Aracıma yaza dogru jant alıcam ve 17 ve 18 arasında kaldım 18 olması cok istiyorum ama cok yakıt arttır diye almıycam malum ögrenciyiz..Aramızda 1.6 astrasına 18 jant takan arkadaşlarımız varsa burda yakıt sarfiyatını paylaşırsa çok makbule geçer..
Şimdiden herkese teşekkürler...

kardeş bence bu arabaya en güzel 17 oluyor. 18 zaten abartı bence

bu taktıgın jantları sevabına bana verirsin:)

Bence astra için en ideal jant 17' diğerleri arkadaşlarında dediği gibi abartılı duruyor.

adnan kardeş bende aynı senin gibiyim bi mercekli far bide jant peşindeyim yalnız 17 jant taktık bide yaymı takıcaz araba zaten yuksek icene yukselcek bilgilendirebilirseniz sevinirim

adnan kardeş bende aynı senin gibiyim bi mercekli far bide jant peşindeyim yalnız 17 jant taktık bide yaymı takıcaz araba zaten yuksek icene yukselcek bilgilendirebilirseniz sevinirim

jantın büyümesiyle arac yükselmesi olayını pek anlamadım bende 17" jant+5 cm lık yay var ne sürtme oluyo nede yol tutusta sıkıntı sadece direksiyon biraz sertleşiyo o kadar brn gayet memnunum ama sunu acıkca söliyim arac biraz zorlanıyo özaellıkle rampa cıkıslarında bende 17" tavsiye ederim:)

açıkçası benımde kafamda 17" var..aracın yukselmesıne gelınce tekerlek çapı 1" artacagı ıcın (1 inch=2,5 cm) aracın 1,25cm yukselır 18" takarsan 2,5cm yükselir:D
17"jant + 3,5cm yay = yol tutuş+görünüm+fren mesafesınde kısalma'dır.
sonuç olarak
x= güvenlik + hatun olur.:D:D

x= güvenlik + hatun olur

formül çok doğru :D:D

17" jant 3.5 mm yay airbag çok yakışır