Astra 1.6 - 18 Jant

bu taktıgın jantları sevabına bana verirsin:)
ah be abi eski jantlarımı vermeseydim valla bunları sevabına verırdım sana,nası olsa 17 jant alınca bunları sadece kışın kullancam..

17 yeterli 18 aracı zorlar.jant ebatını büyütünce yay da almak zorundasın.araç yükseldiği için yol tutuşu zayıflıyor (aracın önü dalma yapıyor.) ki ben yaşadım.ama 5 cm eibach yayları taktıktan sonra aracın yol tutuşu çok çok iyileşti.birde spor amortisör takılırsa çok daha iyi oluyor.

...

Son düzenleme:
tmm araba 16 ama 18i çok zorlar arabayı performansta düşer ayrıca 18 jant takarsan amortüsör ayarlarını yaptırman lazım esneme payını kısaltmak için... çünkü esnemede sürtünmeye yol açar buda senin başına iş açar:D

astralar 205/55/16 ,ben 215/45/17 taktırdım çok küçük bir fark var oda gözle görünmüyor...yay taktırmadım,gerek duymadım (boşluk çok olsaydı olabilirdi)yayda taksam zaten karswegasın yollarında çukurdan yol gidemiyoruz kesin motor çukuru doldurmak için kullanmış olurdum...saygılarımla...

Merhaba Bencede 18 Tak Arac Kupon Olsun ....detaylari Dusunursen De örnekleri Incele Forumumuz Buna Cok Musait Gercekten Kupon Astralar Var ( Allah Gönlüne Göre Versin)

Merhaba Bencede 18 Tak Arac Kupon Olsun ....detaylari Dusunursen De örnekleri Incele Forumumuz Buna Cok Musait Gercekten Kupon Astralar Var ( Allah Gönlüne Göre Versin)

dediğin gibi arkadaşım arbaya 18 çok güzel olur ona benimde şüpem yoq çünkü orjisi 16... ama şöle bişe var amortüsör ayarı yaptırması yada yay taktırması lazım yoqsa esneme yapınca sürter lastik haksızmıyım

arkadaşlar bencede ideali 17" malum türkiye yollarında bonus toplama (çukurlar) yarışı :D bunlar janta ve lastiklere zararı büyük tüm darbeyi olduğu gibi hissediyorsun yoksa yanılıyormuyum? :D:D:D