Merak etmeyin, elimde bakima ait video görüntüleri var. Kutulu yag konulmamis. Baya baya hortumu uzatip lt yi olcerek yagi koyuyorlar. Orada gordugunuzde bilgi mahiyetinde yazilmis seyler.
Anlayacağınız rakami şişirmek için bu sekilde yazilmis olabilir. Ya da lt fiyati uzerinden fiyatlandirma yapilmis olabilir. 8 gun icinde itiraz hakki oldugu yazıyor. P.tesi gunu servisi arayacagim bu konuda. Bakalim cevaplari ne olacak.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sonucu merak ediyorum açıkçası. bana kalırsa birşey çıkacağını sanmıyorum parayı zaten almış.
açıkçası bende iki arada bi derede kaldım ilk bakıma servise mi gitsem yoksa dışardamı yapsam çünkü servise garanti için ilk zamanlar arka tekerleklerden gelen ses için gittim ustalar inceledi abi senin ses amartisör takozlarından galiba elimizde yok sipariş verelim gelince hemen takalım dediler aradan 10 gün geçti beni aradılar servisimize gelirmisin dediler bende parçalarım geldi tamir için çağırıyorlar sanıp gittim. Usta yanıma gelip abi senin problemin opel astranın karakteristik özelliği o yüzden aracına hiçbirşey yapamayız dediler bende usta sen parça bozuk parça yı değiştirelim sipariş verdik demedin mi deyince abi başka araç aynı şikayetle geldi onda denedik ses kesilmedi dediler. sizin anlayacağınız daha aracı nasıl tamir edeceklerini bilmiyorlar ondan sonra rutin bakıma gelince ver 800-900 tl
Hesap kitap yapıyorum benim bakım 180-200 arası tutsa 30 tl hadi bilemedin 50 tl işçilik versem 250-300 tl tutar