Astra 1.6 cdti 45000 bakim hakkinda

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yua
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merak etmeyin, elimde bakima ait video görüntüleri var. Kutulu yag konulmamis. Baya baya hortumu uzatip lt yi olcerek yagi koyuyorlar. Orada gordugunuzde bilgi mahiyetinde yazilmis seyler.

Anlayacağınız rakami şişirmek için bu sekilde yazilmis olabilir. Ya da lt fiyati uzerinden fiyatlandirma yapilmis olabilir. 8 gun icinde itiraz hakki oldugu yazıyor. P.tesi gunu servisi arayacagim bu konuda. Bakalim cevaplari ne olacak.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sonucu merak ediyorum açıkçası. bana kalırsa birşey çıkacağını sanmıyorum parayı zaten almış.
açıkçası bende iki arada bi derede kaldım ilk bakıma servise mi gitsem yoksa dışardamı yapsam çünkü servise garanti için ilk zamanlar arka tekerleklerden gelen ses için gittim ustalar inceledi abi senin ses amartisör takozlarından galiba elimizde yok sipariş verelim gelince hemen takalım dediler aradan 10 gün geçti beni aradılar servisimize gelirmisin dediler bende parçalarım geldi tamir için çağırıyorlar sanıp gittim. Usta yanıma gelip abi senin problemin opel astranın karakteristik özelliği o yüzden aracına hiçbirşey yapamayız dediler bende usta sen parça bozuk parça yı değiştirelim sipariş verdik demedin mi deyince abi başka araç aynı şikayetle geldi onda denedik ses kesilmedi dediler. sizin anlayacağınız daha aracı nasıl tamir edeceklerini bilmiyorlar ondan sonra rutin bakıma gelince ver 800-900 tl
Hesap kitap yapıyorum benim bakım 180-200 arası tutsa 30 tl hadi bilemedin 50 tl işçilik versem 250-300 tl tutar

sonucu merak ediyorum açıkçası. bana kalırsa birşey çıkacağını sanmıyorum parayı zaten almış.
açıkçası bende iki arada bi derede kaldım ilk bakıma servise mi gitsem yoksa dışardamı yapsam çünkü servise garanti için ilk zamanlar arka tekerleklerden gelen ses için gittim ustalar inceledi abi senin ses amartisör takozlarından galiba elimizde yok sipariş verelim gelince hemen takalım dediler aradan 10 gün geçti beni aradılar servisimize gelirmisin dediler bende parçalarım geldi tamir için çağırıyorlar sanıp gittim. Usta yanıma gelip abi senin problemin opel astranın karakteristik özelliği o yüzden aracına hiçbirşey yapamayız dediler bende usta sen parça bozuk parça yı değiştirelim sipariş verdik demedin mi deyince abi başka araç aynı şikayetle geldi onda denedik ses kesilmedi dediler. sizin anlayacağınız daha aracı nasıl tamir edeceklerini bilmiyorlar ondan sonra rutin bakıma gelince ver 800-900 tl
Hesap kitap yapıyorum benim bakım 180-200 arası tutsa 30 tl hadi bilemedin 50 tl işçilik versem 250-300 tl tutar
Zaten garanti olmasaydi servisle isim olmazdi. Bu bakimin edecegi maks rakam 300 tl.

Ayrica arac bakima girdiginde kontagi acik birakmislar ve kamera 38 dk kayit yapmis. Motora ait neler yapildiysa görünüyor. Bu sayede konulan yağdan haberim oldu.

Yag parasına arabanın senelik bakımını yapıyorum (en kaliteli malzemelri alip) ayıp sanki piyasada bulunmayan yağ hayret bişi.

Özellikle Yağ , polen filtresi ve yag filtresi baya şişirilmiş..
O adamlar yagı varil alıyorlar 180 litre / 1300 tl gibi fiyata litresi 7tl ye gelir utanmadan 45 tl ye mi veriyor ayıp..
Türkiye GM ye şikayet etmelisin

Özellikle Yağ , polen filtresi ve yag filtresi baya şişirilmiş..
O adamlar yagı varil alıyorlar 180 litre / 1300 tl gibi fiyata litresi 7tl ye gelir utanmadan 45 tl ye mi veriyor ayıp..
Türkiye GM ye şikayet etmelisin
Bunlar maalesef yetkili servis fiyatlari. Ayni parcalari daha uyguna alip maks 50 tl iscilik ile bakimi aradan cikarmak pekala mümkün.

aracınıza uygun yağı dışarıdan alıp serviste kullandırabilirsiniz diye biliyorum. 5 litrelik 5w30 euro5 uyumlu kaliteli bi yağ alıp servise bunu kullanın diyin en azından bir miktar kar edin

aracınıza uygun yağı dışarıdan alıp serviste kullandırabilirsiniz diye biliyorum. 5 litrelik 5w30 euro5 uyumlu kaliteli bi yağ alıp servise bunu kullanın diyin en azından bir miktar kar edin
Bir sonraki yıla insallah :)

Orda asıl kazık kalemi 180 TL'lik "kontrol checkup" yazan kalem.
Hadi yağ en azından sarf malzeme, pahalı kazık vs. neyse koyuluyor.

Kontrol dedikleri şey, en fazla arıza kodu var mı diye bakmak (bundan da emin değilim yapmıyor olabilirler). Arabanın altına, sağına soluna bakmak. Bir de fren balatalarını kontrol etmek ki, bitmişse müşteriyi ikna edip onları da değişelim diye :) (Fren yani bu ihmale gelmez ama tabi siz bilirsiniz ;) ) Canım benim gözlerim yaşardı, değiş gitsin benim paracıklarım senden kıymetli mi? Benim için endişelenip ince hastalık olmayın sonra ... :):)

Orda asıl kazık kalemi 180 TL'lik "kontrol checkup" yazan kalem.
Hadi yağ en azından sarf malzeme, pahalı kazık vs. neyse koyuluyor.

Kontrol dedikleri şey, en fazla arıza kodu var mı diye bakmak (bundan da emin değilim yapmıyor olabilirler). Arabanın altına, sağına soluna bakmak. Bir de fren balatalarını kontrol etmek ki, bitmişse müşteriyi ikna edip onları da değişelim diye :) (Fren yani bu ihmale gelmez ama tabi siz bilirsiniz ;) ) Canım benim gözlerim yaşardı, değiş gitsin benim paracıklarım senden kıymetli mi? Benim için endişelenip ince hastalık olmayın sonra ... :):)
Hocam o rakam işçilik ucreti. Sarf malzemelerin ucreti faturada yaziyor ama düşülmüş. Yag dagil kullanilan malzemelerin toplami 537 tl. Iscilik ekleniyor sonrada kdv ekleniyor. Ufakta bir iskonto yapilmis. Rakamlari toplayarakta sonuca ulasabilirsiniz. Ben topladım, ucretlerin biraz yuksek olmasi haricinde bir yamuk yok :) yetkili servis sonuçta.

Geri