Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar ankete katıldığınız için çok teşekkür ederim, sizin görüşleriniz de çok etkili oldu ve geçen hafta astra enjoy 1.6 Hb aldım. Aracımdan çok memnunum ilginiz için tekrar teşekkürler...
Yeni astra sedan hem spor hemde aile arabası. Uzun şasesi içerde mükemmel bir geniş alana imkan verirken, dışarda arabanın namlı yol tutuşu direncini yükseltmiş. Ben astraların hepisini severim ama tercihim sedan...
HB daha güzel. Ayrıca bagaj konusunda da yeterli. Ama büyük araba isteyenler için sedan iyi bir seçim. Benim Asta G HB aracımla taşıyamacağım yük yok gibi. Sonuçda bağaj kapağı kaldırıldığında veya koltuklar yatırıldığında çok geniş bir hacim kullanılabiliyor.
astra nb derim çünkü bende var gayet ii kalkıslarda flan hb bence hiç arattırmıyor arac zun yoldada iyi benim astra 220 dio 2001 model 76 bin istersen sana satabilirim