herhangi bir servisten sipariş açtırarak alım yapabilirsin.tamam resimde cid ekran dediğinizi gördüm..işte bundan almak istiyorum ben
ama tekrar edeyim fiyatı ve servis uygulama ücretini öğrenince muhtemelen hızla oradan uzaklaşacaksın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
herhangi bir servisten sipariş açtırarak alım yapabilirsin.tamam resimde cid ekran dediğinizi gördüm..işte bundan almak istiyorum ben
var evet ama o wattlar benim kafamdaki kullanıcılar için çok iyi rakamlar değil.
zaten araç üreticileri de yüksek rms li sistemler kurmazlar pek.
kaliteli ses sinyali üretmek için cdc40 işe yarar.
senin bahsettiklerin de iyi bir seçenek olarak kullanılabilir.ama maliyeti çok uçuk olur.
parasal kısmını da vazgeçtim, bazı kullanıcılar standartın dışında uygulamayı tercih eder.tuningin felsefesi bu aslında.
arkadaşım verdiğin linkleri videoları inceledim.bunları siz kendi imkanlarınızlamı yapıyosunuz? yoksa hazır satılan yerler varmı? Resmi olarak servislerde bunların satışı oluyormu? bana sadece cid ekran dediğiniz yere navigasyon ve dvd izleme özelliği yeter aslında..görüş açısından dolayı orası daha uygun olduğunu düşünüyorum.
edit: eonon türkiye sayfasına girdim orda 700 tl diyor!
yeter dediğiniz uygulama zaten en zor ve pahalı olanı.arkadaşım verdiğin linkleri videoları inceledim.bunları siz kendi imkanlarınızlamı yapıyosunuz? yoksa hazır satılan yerler varmı? Resmi olarak servislerde bunların satışı oluyormu? bana sadece cid ekran dediğiniz yere navigasyon ve dvd izleme özelliği yeter aslında..görüş açısından dolayı orası daha uygun olduğunu düşünüyorum.
edit: eonon türkiye sayfasına girdim orda 700 tl diyor!