Astra 2.0 Sportive In Adana

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aLpRn_Sfi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tşk. ler bu aracıma 17. siyah OZ jant getirtiyorum.Diğer aracıma da 17 OZ getirtiyorum.

Son düzenleme:
Oz marka jantlar tartışmasız en güzel jantlardandır umarım istediğin gibi olur fotoğraflarını bekleriz :)

calibra jantları hafif mi diğer 16 jantlara göre eğer öyleyse geri takim ben

walla ben öteki 16 larla kıyasladım bizim jantlar daha hafif geldi 1-2 kilo. bi de 17 takmak istemiyordum önceden çünkü sürtme yapıyor. 16 jantta beni tatmin etmiyor. dedim simdilik üzerinde bunlar kalsın. geçenlerdede OZ 17 jant gördüm cok hosuma gitti. eğer bu jantı beğenmeseydim aklımda jant değiştirme fikri yoktu. mecbur arabayı biraz yükseltecez yada lastigi 35-40 yanak kullanacaz.

walla ben öteki 16 larla kıyasladım bizim jantlar daha hafif geldi 1-2 kilo. bi de 17 takmak istemiyordum önceden çünkü sürtme yapıyor. 16 jantta beni tatmin etmiyor. dedim simdilik üzerinde bunlar kalsın. geçenlerdede OZ 17 jant gördüm cok hosuma gitti. eğer bu jantı beğenmeseydim aklımda jant değiştirme fikri yoktu. mecbur arabayı biraz yükseltecez yada lastigi 35-40 yanak kullanacaz.

205-45-17 kullanabilirsin en ideal ölçü sanırım... bende calibra jantlarını bi araştırim belki geri takarım :D

o.z. un hangi modelini alıyosun ?

205-45-17 kullanabilirsin en ideal ölçü sanırım... bende calibra jantlarını bi araştırim belki geri takarım :D

o.z. un hangi modelini alıyosun ?

Bunu bu aracım için alıyorum
oz_ultraleggera_(gs).jpg

Bunu da öteki aracım için alıyorum beyaz ı warsa bulabilirsem beyazını yoksa bu rengini alıyorum.
9446895_1157128_5be4193.jpg
http://image2.sahibinden.com/photos/193/9446895_1157128_5be4193.jpg

ilk jant harika superleggera 5x110 olanı varmıymış bu jantın yoksa 5x112 mi alıcaksın ?

bu arada 45 ler ile sürter benim araçta ideali 40 yanak diye düşünüyorum

5 * 112 olması lazım. bizimkilerin ölçüye uygun olanını bulamadım

Geri