astra 2001 bilgi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan metinun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

metinun

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
slm arkadaşlar kısmetse yarın 2001 astra elegance alıcam arac 91800 km de araçla ilgili bilgi verebilirmisiniz mesela yol bilgisayarı yok bazılarında var ama lpg yok yakıt ne yakar bide konforu kullanışı hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yardım ederlerse çok sevinirim
saygılar..

Merhaba,konuyu yeni gördüm.Aracı aldınız sanırım.Güle güle kullanın.Elegance astranın en dolu modelidir.Yol bilgisayarı dahil bir çok şey olması gerekir.Yakıta gelince,şehir içi 10 lt,şehir dışı 7 lt civarı yakabilir.Tabi kullanıma ve aracın bakımlarına bağlı olarak değişebilir.

Merhaba,konuyu yeni gördüm.Aracı aldınız sanırım.Güle güle kullanın.Elegance astranın en dolu modelidir.Yol bilgisayarı dahil bir çok şey olması gerekir.Yakıta gelince,şehir içi 10 lt,şehir dışı 7 lt civarı yakabilir.Tabi kullanıma ve aracın bakımlarına bağlı olarak değişebilir.

abi yanlısın var 2001 model elgancelerde yol bilgisayarı kesınlıkle yok nedenı ıse soylentılere gore 2001 yılında yol bilgisayarını yapan firma taleplerı karsılayamamsıymıs.bunu yerıne 2001 elegancelerde 4 lu cd cahanger vardır.ve 2000- 2001 arası astranın en dolu modelı opelin 100. yılına ozel olan editiondur.bendede astra elegance var km de 280-300 krş yakıyor.tüp taktırdık 160 170 krş yakıyor.konfor kısmına gelınce bir kere aracın yol tutusu sınıfının en ıyısıdir.bu yuzdende süspansiyonu serttır.ilk baslarda minübüse biner gibi gelir ama sonra alısıyorsunuz.ve ben kesınlıkle aracımdan memnunum bu sınıfta alınabılecek en ıyı araba olduguna inanıyorum.g kasadakı şekil yeter zaten;)

slm arkadaşlar kısmetse yarın 2001 astra elegance alıcam arac 91800 km de araçla ilgili bilgi verebilirmisiniz mesela yol bilgisayarı yok bazılarında var ama lpg yok yakıt ne yakar bide konforu kullanışı hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yardım ederlerse çok sevinirim
saygılar..
arkadaşım sana güzel bir bilgi vereyim o seriyi kulandım şimdik 2001 astra ilk olarak model düşük bak km fazla imişş boya felan varmı araçta bilmiyorum neyse
araç şehir içinde çok güzel bu serinin bazılarında yolbilgisayarı dreksiyondan kumanda felan yok aman ona dikat et o şekildeyse alma sakın ilerisi olmaz ful serisini al arkadaşım yakıt konusunda ben lpg siz kulandım fazlada aralamıyor yaff gerek yok bence benzinli güzel
araç şehir içinde çok kıvrak rahat ama şehirler arası süspansıyonları o kadarda iyi deyil
----------- araçta şunlara dikat et şase sine mutlaka baktır kaporta önemli tekerler akü iç döşemesiii ön konsol bunlar temiz olsun arkadaşım özelikle içi ilerde satacak olursan dez avantaj olur sana
----araç güzel kulanışlı ama eğer bulabilrsen 2003-2004 al derim yaff 2001 moıdası geçti aga artık genede hayırlı olsun gecen petrol mavisi aldık bir hocama 2001 tüplü orjinal yolbilgisayarı yok dreksiyodan kumanda yok 60,000 de km si çok temiz di 17,500 alındı onda göre ful ude 1800,yada 18,500 fazla vermee bence bulabilirsen edıtıoona bakk senn

arkadaşım sana güzel bir bilgi vereyim o seriyi kulandım şimdik 2001 astra ilk olarak model düşük bak km fazla imişş boya felan varmı araçta bilmiyorum neyse
araç şehir içinde çok güzel bu serinin bazılarında yolbilgisayarı dreksiyondan kumanda felan yok aman ona dikat et o şekildeyse alma sakın ilerisi olmaz ful serisini al arkadaşım yakıt konusunda ben lpg siz kulandım fazlada aralamıyor yaff gerek yok bence benzinli güzel
araç şehir içinde çok kıvrak rahat ama şehirler arası süspansıyonları o kadarda iyi deyil
----------- araçta şunlara dikat et şase sine mutlaka baktır kaporta önemli tekerler akü iç döşemesiii ön konsol bunlar temiz olsun arkadaşım özelikle içi ilerde satacak olursan dez avantaj olur sana
----araç güzel kulanışlı ama eğer bulabilrsen 2003-2004 al derim yaff 2001 moıdası geçti aga artık genede hayırlı olsun gecen petrol mavisi aldık bir hocama 2001 tüplü orjinal yolbilgisayarı yok dreksiyodan kumanda yok 60,000 de km si çok temiz di 17,500 alındı onda göre ful ude 1800,yada 18,500 fazla vermee bence bulabilirsen edıtıoona bakk senn

abi 2001 17 17500 var 2003 2004 ler 20 22 arası değişiyor.sınırlarını zorlayan birisi için 3 4 mılyar cok fark eder.ayrıca 2001 astra g ksaanın modası hayatta geçmez.;) mutlaka bir alanı bulunur.çünkü o arabadakı sekl mersoda yok.:D

valla aracı aldım artık yol bilgisayarı yok bana da söylenen arkadaşın dediği gibi talep çok olmuş yetişmemiş cd koymuşlar direksiyondan kumandalı ama valla bende daha iyisini almak isterim ama malum bütçe anca bunu alabildik inşallah ilerde daha iyisini alırız.

bende yaklasık 6 ay once aldım 2001 astra comfort. çok memnunum. yakıtı cok fazla deil. yani şehir içi 8-9lt şehirdışı 6,5 - 7 lt yakıyor. hayırlısı olsun. ben de aynı paraya almıstım. 17500YTL vermiştim. ama ilk sahibinden ve 64000km de idi. astra g kasanın modası hayatta geçmez. bence yenikasalara göre hala çok tutuluyor ve kim ne derse desin tam bir genç arabası. ama suspansiyon cok sert :)))

hayırlı olsun.araç güzel geçen sattım 2001 elegance. süspansiyon çok sert .yol tutuş mükemmel.yalıtım kötü.yoldaki sesi içeri veriyor.yakıtı kullanıma göre değişiyor,ama biraz fazla gibi.altı kasislerde sürtüyor.karter muhafazasına bak.yoksa mutlaka taktır.cd çalar fazla dayanmıyor.çabuk bozuluyor.hız sabtleyici taktırmayı unutma.güle güle kullan.

Üst modeller yerine bu 2001 eleganslar ilgimi çekiyordu bence adamlar ozaman ii araba yapmışlar.Cantlar özel biliyorsunuz çok hoşuma gidiyordu.Donanımda güzel ben yeni olanlarda bu çekiciliği bulamadım 2003-2004 te elegans ve twimportlar var tabi onlarda harika donanım sağlam.Birazda merak işi tabi ben üst modeller varken gittim bir ay önce mirage gri 40 000 km de elegans aldım harika arba çok şükür Allah herkesin gönlüne göre versin tabii.Güvenlik açısından içi çelik donanımın iy iolduğunu düşünüyorum yenilerinde kapı rahat açılırken bunlarda güç istediğini kullanan arkadaşlar bilir.Gönül rahatlığıyla ve güvenlik içinde biniyoruz.Tabii bakımlar önemli paraya kıymayıp yapacaksın keyfle süreceksin.Bilirsiniz 3. vitesten sonra tadı çıkıyor hızlanıp yola oturması ve ondan soonra verdiğiniz gaza göre tepkileri insanı cezbediyor tabi ben araba kullanmaktan zevk aldığım için öyle hissediyorum gerçi kullanan herkes keyf almak için biniyor astraya bence ,yakınlarım öyle en azından.

Eyyüp ÖZTÜRK

hayirli olsun güle güle kullan Allah kaza bela göstermesin..

Geri