arkadaşım sana güzel bir bilgi vereyim o seriyi kulandım şimdik 2001 astra ilk olarak model düşük bak km fazla imişş boya felan varmı araçta bilmiyorum neyse
araç şehir içinde çok güzel bu serinin bazılarında yolbilgisayarı dreksiyondan kumanda felan yok aman ona dikat et o şekildeyse alma sakın ilerisi olmaz ful serisini al arkadaşım yakıt konusunda ben lpg siz kulandım fazlada aralamıyor yaff gerek yok bence benzinli güzel
araç şehir içinde çok kıvrak rahat ama şehirler arası süspansıyonları o kadarda iyi deyil
----------- araçta şunlara dikat et şase sine mutlaka baktır kaporta önemli tekerler akü iç döşemesiii ön konsol bunlar temiz olsun arkadaşım özelikle içi ilerde satacak olursan dez avantaj olur sana
----araç güzel kulanışlı ama eğer bulabilrsen 2003-2004 al derim yaff 2001 moıdası geçti aga artık genede hayırlı olsun gecen petrol mavisi aldık bir hocama 2001 tüplü orjinal yolbilgisayarı yok dreksiyodan kumanda yok 60,000 de km si çok temiz di 17,500 alındı onda göre ful ude 1800,yada 18,500 fazla vermee bence bulabilirsen edıtıoona bakk senn