Astra 2010 1.3CDTI - Islık Sesi - Video Eklendi

Turbo hortumunun kacirdigini sanmiyorum cunku bu kadar ses cikmasi icin deligin biraz buyuk olmasi lazim oda cekiste bariz farkedilirdi. Bence sorun turboda gibi dahada beklenmeden gosterilmesi lazim daha fazla masrafa neden olabilir.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 19:51 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 19:50 ----------

Turbo hortumunun kacirdigini sanmiyorum cunku bu kadar ses cikmasi icin deligin biraz buyuk olmasi lazim oda cekiste bariz farkedilirdi. Bence sorun turboda gibi dahada beklenmeden gosterilmesi lazim daha fazla masrafa neden olabilir. Birde tavsiyem ayni basligi techturkey acip sormaniz deneyimli usta sayisi fazla size daha farkli bilgiler verebilirler.

ufak bir delikte bile turbodan o sesi alabiliyorsunuz

hortumlar kontrol edilmeli+ selenoid valf .. bir de kafanızın rahat etmesi için turboyu kontrol ettirin

turmo hortumlarından biri ya patlamış kaçırıyor ya gevşemiş yada intercool radyatörü kaçırıyor

Umarım dedikleriniz gibidir de radyatör ya da hortumla çözeriz işi :D

Diğer türlü 2 bin TL verilir mi bilmiyorum :mad:

ufak bir delikte bile turbodan o sesi alabiliyorsunuz

hortumlar kontrol edilmeli+ selenoid valf .. bir de kafanızın rahat etmesi için turboyu kontrol ettirin

Ufak bir delikten o sesi almak icin. Yuksek devirde olmasi gerekmez mi aracin sadece meraktan soruyorum yanlis anlamayin. Arkadas rolantidd bastigi icin soyluyorum.

bu bana turbo sorunu gibi geldi. gittikçe ses artıp çekiş düşer, aracınıza uygun farklı modellerde turbo bakın orijinali serviste çok pahalı.

Ufak bir delikten o sesi almak icin. Yuksek devirde olmasi gerekmez mi aracin sadece meraktan soruyorum yanlis anlamayin. Arkadas rolantidd bastigi icin soyluyorum.

Selamlar rolantide gelmiyor ki bu ses.

Yüksek devire çıkınca geliyor.Zaten video da devir saatini göstererek özellikle kaydettim:rolleyes:

Hayir yanlis yazmisim arac bostayken basilinca geliyor yani mesala arac 2.vites 3000 devirdeyken 5.vires 3500 devir arasinda bariz basinc farki vardir. Hortumda kucuk bir delik olsa buda 5.vites veya daha dusuk vites yuksek devirde gelmezmiydi

Hayir yanlis yazmisim arac bostayken basilinca geliyor yani mesala arac 2.vites 3000 devirdeyken 5.vires 3500 devir arasinda bariz basinc farki vardir. Hortumda kucuk bir delik olsa buda 5.vites veya daha dusuk vites yuksek devirde gelmezmiydi

Şimdi anladım Muharrem,

Yani yoldayken açıkçası bu sesi arada sırada duyuyorum bu devirlerde bazen hiç ses gelmiyor bile :)

İlginç durum büyük ihtimal önümüzdeki ay 74500 KM 'ye gelecek. Bakıma götürcem zaten bir özel servise orada baktıracağım. Eğer baş edemeyeceğim bir masraf çıkarsa da bi şekilde düzeltip satarım sanırım :(

Opel'i çok sevdim ama arabamı gerçekten seviyorıum yaw.

Fiyat performans bence 9.

Özellikleri sıfırı 40-50 'ye satılan araçlarda bile olmuyor ya gerçekten seviyorum bu olayı

Geri