aynı sorun bende de vardı yaptırdım 150 ytl ye garantili yapıyorlar orjinali baya pahalı isteyene adres verebilirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Linki bulup yazabilirsen yararlı olur.Benimkide cd ayni sorun var.tahtaravalli' Alıntı:ya bi sitede nasıl tamir olacagı vardı ama ben cesaret edemedim ön tarafı sökmeye
zannedersem ankaradasın bana istanbulda tamir edilebilecek adres lazım...blackmagic' Alıntı:aynı sorun bende de vardı yaptırdım 150 ytl ye garantili yapıyorlar orjinali baya pahalı isteyene adres verebilirim.
blackmagic' Alıntı:evet hocam ankaradayım ama zaten bildiğim kadarıyla ankaradan ucuza yapan ve daha iyi yapan yer yok.
ankarada oto anka diye biyer şaşmazda internet adreside var isteyene tel nosunuda verebilirim. ben baya arayarak buldum
bide arkadaslar bi sitede anlatıo demiş onuda vereyim isterseniz
http://www.modifiyem.com/forum/showthread.php?t=45438
forumda yeniyim yasak deildir inşallah link veya yer adı vermek
1den 4gelin ibaresinde dört kablonun uçlarının yukarıya doğru oksitlenme meydana gelmesinden dolayımı açılıyor ve temizlikte burdan başlıyor düşüncem doğrumu ?bilgilendirirsenniz sevinirim selamlar.:good:teknikelektronikci' Alıntı:arkadaslar bu riskli olabilir bu islemleri yaparken biraz dikatli calismanizi tavsiye ederim biraz el becerniz varsa sorun olmaz lehimlemelere biraz özenle calisin kisa devre soguk lehim yapmamaya calisin derim kolay gelsin
kurt.ibrahim' Alıntı:1den 4gelin ibaresinde dört kablonun uçlarının yukarıya doğru oksitlenme meydana gelmesinden dolayımı açılıyor ve temizlikte burdan başlıyor düşüncem doğrumu ?bilgilendirirsenniz sevinirim selamlar.:good: