Astra 99/CD ekranı

aynı sorun bende de vardı yaptırdım 150 ytl ye garantili yapıyorlar orjinali baya pahalı isteyene adres verebilirim.

tahtaravalli' Alıntı:
ya bi sitede nasıl tamir olacagı vardı ama ben cesaret edemedim ön tarafı sökmeye
Linki bulup yazabilirsen yararlı olur.Benimkide cd ayni sorun var.:cool:

blackmagic' Alıntı:
aynı sorun bende de vardı yaptırdım 150 ytl ye garantili yapıyorlar orjinali baya pahalı isteyene adres verebilirim.
zannedersem ankaradasın bana istanbulda tamir edilebilecek adres lazım...

evet hocam ankaradayım ama zaten bildiğim kadarıyla ankaradan ucuza yapan ve daha iyi yapan yer yok.
ankarada oto anka diye biyer şaşmazda internet adreside var isteyene tel nosunuda verebilirim. ben baya arayarak buldum
bide arkadaslar bi sitede anlatıo demiş onuda vereyim isterseniz
http://www.modifiyem.com/forum/showthread.php?t=45438
forumda yeniyim yasak deildir inşallah link veya yer adı vermek

Konsolu sökebilsem anlatıldığı gibi yapmayı denerim, olmadı elektronik tamircisi bir arkadaşıma o müdahaleyi yaptırabilirim. Konsolu sökmeyi denedim, teyp de takıldım, onu sökemiyorum, sanırım özel bir aparat ile sökülüyor. Konsolun sökülme şekline bilen varsa bir yardım lütfen.. Araç Astra G/CD

blackmagic' Alıntı:
evet hocam ankaradayım ama zaten bildiğim kadarıyla ankaradan ucuza yapan ve daha iyi yapan yer yok.
ankarada oto anka diye biyer şaşmazda internet adreside var isteyene tel nosunuda verebilirim. ben baya arayarak buldum
bide arkadaslar bi sitede anlatıo demiş onuda vereyim isterseniz
http://www.modifiyem.com/forum/showthread.php?t=45438
forumda yeniyim yasak deildir inşallah link veya yer adı vermek

Bilgi paylaşımı için teşekkürler arkadaşım.Gözden çıkardığım gün operasyona başlarım.:alkis:

arkadaslar bu riskli olabilir bu islemleri yaparken biraz dikatli calismanizi tavsiye ederim biraz el becerniz varsa sorun olmaz lehimlemelere biraz özenle calisin kisa devre soguk lehim yapmamaya calisin derim kolay gelsin

teknikelektronikci' Alıntı:
arkadaslar bu riskli olabilir bu islemleri yaparken biraz dikatli calismanizi tavsiye ederim biraz el becerniz varsa sorun olmaz lehimlemelere biraz özenle calisin kisa devre soguk lehim yapmamaya calisin derim kolay gelsin
1den 4gelin ibaresinde dört kablonun uçlarının yukarıya doğru oksitlenme meydana gelmesinden dolayımı açılıyor ve temizlikte burdan başlıyor düşüncem doğrumu ?bilgilendirirsenniz sevinirim selamlar.:good:

kurt.ibrahim' Alıntı:
1den 4gelin ibaresinde dört kablonun uçlarının yukarıya doğru oksitlenme meydana gelmesinden dolayımı açılıyor ve temizlikte burdan başlıyor düşüncem doğrumu ?bilgilendirirsenniz sevinirim selamlar.:good:

hocam ordaki olayi tam olarak bilmiorum ama bu islemleri yapmanizin sebebi oksitlenme olsa gerek cünkü oksitlenme biliorsunuz elektrik akiminin bas belasi gibi bir sey devreyi actiktan sonra bence hic kablolari yerinden sökmeye gerek lehimle filan ugrasmaya gerek yok bi wd40 kontakt sprey var onu bi güzel sIkIn ve firca ile temizleyin sonra birakin biraz o sivi aksin bi gazeteye faydasi olacaktir ama imkan varsa bütün lehimleri tek tek tazeleyin yani oksitlenme yani sira soguk lehim olusuor ve buda datanin gitmeisni engelior umarim yard olabilmisimdir kolay gelsin madem izmirdesiniz bi ara yolunuz düserse gelin bizm buraya sökün daha önceden yapariz beraber hocam hem sizide tanimis oluruz :)

Geri