Astra CDTI şehirdışı yakıt tüketimim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan patriot1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maşallah. Bu arabaya tapılır valla. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

Önemli detaylara Full ağırlık olmasına rağmen tüm lastiklerin 32 psi olduğunu yazmamışsın kuzen :)
Hayırlı ekonomiler,LPG'ye hayır :D
Evet lastikler 32 psi'ydi. Anti LPG team :D

80 90 otobanda gidiliyor ama diğer şehir dışı yollarda eziyete dönüşüyor ya:D dayanamıyorum canım azalıyor.. kısa mesafelerde basmıyorum o yüzden:D bende dün tekirdağdan istanbula dönerken 140ın altına inmedim, halim kalmamıştı :D
Evet çok zor zaten bende otoyola çıkınca bastım 120-130 4.2 litre ile vardım Tekirdağa . Ama istanbuldada trafiğe takıldım çok dur kalk oldu.

Maşallah tertemiz araçmış. Allah olmayanlarada nasip etsin :P

Teşekkürler. Daha iyileri sizin olsun.

Maşallah. Bu arabaya tapılır valla. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

Teşekkürler.Hepimize kazasız belasız sürüşler...

Arkadaşlar hazır yakıt tasarrufu demişken sizce 90 km hızla 5 viteste 2 bin devir mi daha az yakar yoksa 6 vites ile yine 2 bin devir ama 100 kmö hızla gitmek mi? yani devir aynı vites farklı iken?

Arkadaşlar hazır yakıt tasarrufu demişken sizce 90 km hızla 5 viteste 2 bin devir mi daha az yakar yoksa 6 vites ile yine 2 bin devir ama 100 kmö hızla gitmek mi? yani devir aynı vites farklı iken?

Benim izlenimlerime göre 5. vites 90 kmh az yakıyor . 6da 2000 devir 110 kmh oluyor.6. vites uzun ve küçük bir rampa geldiğinde 6yla devam ederseniz daha fazla yakıyor 5te ise daha az.

Geri