astra classıc 3 1.3cdtı-teknik gri?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan volkan-35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

volkan-35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar kolay gelsin ben opel kullanıcıları arasına yeni katıldım.1,3 cdtı classıc aldım 25 aralıkta gelıcek ancak daha şimdiden korkmaya başladım ve vazgecmeyi bile düsünüyorum yorumlar yüzünden korktugum konular ise 1.si araç gerçekten çok ağır çekmıo dıolar ki yokuslarda kalkmayan astralar bıle varmıs.
2.si ise şu 0 aldım boyalı cıktı muhabbetleri ben honda da toyota da ford ta bole bısı hıc duymadım ılk defa opel de duydum...sizce aracı aldıgım gıbı baktırmalımıyım... su sacmalıga bak bılseydım ıkıncı ele gırerdım...opeli kınıyorum...
vazgecmeyi düşünüyorum.yorumlarınızı bekliyorum

bende aynı aracı aldım 12 aralık teslim boyalı muhabbeti benimde canımı sıktı biraz aracı almaya giderken kaportacı ustamla birlikte gidicem

arkadaslar kolay gelsin ben opel kullanıcıları arasına yeni katıldım.1,3 cdtı classıc aldım 25 aralıkta gelıcek ancak daha şimdiden korkmaya başladım ve vazgecmeyi bile düsünüyorum yorumlar yüzünden korktugum konular ise 1.si araç gerçekten çok ağır çekmıo dıolar ki yokuslarda kalkmayan astralar bıle varmıs.
2.si ise şu 0 aldım boyalı cıktı muhabbetleri ben honda da toyota da ford ta bole bısı hıc duymadım ılk defa opel de duydum...sizce aracı aldıgım gıbı baktırmalımıyım... su sacmalıga bak bılseydım ıkıncı ele gırerdım...opeli kınıyorum...
vazgecmeyi düşünüyorum.yorumlarınızı bekliyorum
Merak etme gayet iyi gidiyor. Aldıktan sonra kendine ve arabaya 1000-2000 km müsade et memnuniyetin daha da katlanacak.
Boyalı araç konusunda da iyi şeyler düşün ki başına da iyi şeyler gelsin.
Uzaklardan, önce gemi sonra da tır'lar ile bayiye geliyor araç. Gerek yolda gelirken, gerek bayide depolanırken başına bir şey gelmesi tabii ki mümkün ama; bu tip olayların olması oransal olarak düşük ihtimale sahip. Normalde bu tip kaza ve berelenmeyi geçiren aracı Opel'e bildiriyorlar ve soruyorlar ne yapılacağını. Genel uygulama ufak hasarların bayide onarılıp buna karşılık gelen miktarlarda indirimle satılması yönünde oluyor. Tabii önce aracı ayırtana soruyorlar bunu, şu-şu oldu, bu kadar indirimle alırmısınız şeklinde.
Zaten bu yüzden, araç bayiye gelip kontrol edildikten sonra başlanıyor herşeyine. Lafın özeti çook nadir olan şeyler ve istisnai şerefsizlikler bunlar.
Kafanızı fazlaca takmayın ve kötü şeyler düşünüp de üzerinize çekmeyin.
İyi, hatta çok iyi bir tercihtir 1.3 dizel Astra tercihi.
İnternetin faydaları olduğu gibi bu tip zararları da yok değil. Herkes herşeyi ya çok biliyor, ya da dibine kadar öğrenmek istiyor.
Bir ihtiyacı karşılamak için beğeni, alım ve kullanım aşamaları, alıcı açısından adeta ızdırap haline geldi. Bu kadar ince fikirli olmaya gerek yok.
Kaba düşünün, iyi düşünün. Düşünün ki: hem karar vermeniz kolaylaşsın hem de etrafınızda iyi şeyler toplansın.
Tekrar söylüyorum; 1.3 Astra cdti tercihi iyi bir tercihtir. Alıp kullandıktan sonra evhamlarınızın ne kadar gereksiz olduğunu daha iyi anlayacaksınız.
Güle-güle kullanmanız dileklerimle.

tesekkür ederiz

Ahmet bey, boyalı sıfır araç konusunda gerekli bilgileri vermiş, ayrıca bu husus sadece opele ait değildir.

Gelelim 1.3 olayına, yakıt tüketimi olarak memnun eder ama kalkışı çok hantal. Özellikle istanbul vb gibi trafiğin yoğun olduğu şehirlerin dur kalklı akışında performnası malesef kötü. Arac siparişi vermeden önce test sürüşü yapmadınız mı?

arkadasım 1.3 astranın hantallıgı konusunda sana sadece sunu soylerım.bu arac performans aracı degıl.bu aracın 1 ve 2 vıtes aralıkları kısa oldugu ıcın kalkısta hantal damgası yıyor.bu arac turbo bır arac ve turbo 2000 devırde doluyor.aracı bu devırde kullanırsanız hantal olmadıgını gorursunuz.hadı dıyelım hantal.yakıt tuketımı dusuk yıllık vergısı dusuk ıkıncı el pıyasası gayet ıyı.donanım olarak esdeger araclara gore fıyatı gayet uygun.boyalı meselesıne gelınce.benım duydugum bu olay ankara dısındakı bayılerde olmuyor.olursada bılgı verılıyor.ama ankara bu konuda duyarsız. aracı alırken bır belge ımzalayın bayı ıle bırlıkte.aracın orjınal olduguna ve herhangı bır ıslem gormedıgıne daır.teknık grı ıse harıka bır secım.ıcınız rahat olsun.

benimki 1200 km de şuanda 185 falan gidio henüz 200 ü göremedim

kesinlikle iyi bir tercih yapmışsınız performans sizin beklentilerinizle alakalı bana göre 1.3 gayet yeterli bir performans sunuyor
boyalı hasarlı konusu sadece opele ait bir sorun değil her markada olabilen şeyler ama çok nadir olan bir durumdur
bundan 3 ay kadar önce bir akrabamıza opel astra 1.3 easytronic aldık gerçekten çok memnun ataklığı yol tutuşundan memnun bence sizde memnun kalacaksınız
aracı test edin performans konusunda ki puanınızı verin

agır kardeşim dik yokuşta dur bakalım ne oluyor ama sadece kalkışlarda hantal bende 2011 var beşiktaşın yokuşunda iki kere balata kokusu sardı hertarafı ama ekonomik

Al-kullan. Easytronic şanzıman için hiçbir problem yok diyebilirim. Vites aralığı küçükmüş büyükmüş sen karışmıyorsun zaten, o açıdan da bi problem yok. Performans istersen de "Sport" butonu sana istediğin hazzı verecektir. (M6 beklentisi olmasın! 40.000 TL'lik araca biniyosun!)

Yokuştu, şuydu buydu valla o kadar enine boyuna araştırdım ki, az daha forumdan kovulacağımı hissettim almadan önce:)

Sonuç: 1.3 GİDECEK DEDİM, GİDECEK! :)

Geri