Astra Classic III 1.3 cdti & Vw Polo 1.6 tdi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan buraqh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Astra Classic III 1.3 cdti & Vw Polo 1.6 tdi

• Kullanılan toplam oy
    77
bence polo ile astrayı karsılastırmak dogru bıle değil.ben kesinlikle astra h dizel derim. 3 sene kullandım hiç sıkıntı yasamadım.1. vitesi surucuyu aglatıyor ama zaten 1. viteste aracı ne kadar sure kac mt kullanıyorsunuz ki? sadece ilk kalkıs için daha kucuk daha kucuk fakat motoru daha buyuk oldugu ıcın polo almak bana cok anlamlı gelmıyor.benzetme ıcın affedin ama at ile eşşeği kıyaslamak gibi birşey bu. ben astra h cdti ile bakımı dogru zamanda dogru yerde yaptırmak sartı ile -opel reisi bu konuda Ankara'da tek gecerim-astradan cok daha memnun kalacağınızı dusunuyorum.kataolgunda son suratı 185km de yazsada ben aracta 4 kişi varken duz yolda 210km'yi gordum anlık tuketım bu hızda bile 9 kusur litre gorunuyordu.ozellikle yokusta benzinli araclara toz yuttturursunuz.keci gibi tırmanır. tek kusuru dedıgım gibi 1. vitesinin hantallığı bir de esya gozunun az olması.esya gozu ıcın ne yaparsın bilmiyorum ama 1.vites için astra kullanıcılarının ve forumdaki bazı ustaların chip yaptırmayı onerdigini duydum. bunu Ankara da yapan yetkili servis de biliyorum.

bence her sartta astra h cdti

Zaten ilk başta iki aracın aynı sınıfta olmadığını yazmıştım polonun fiyatının bir üst segment fiyatı olduğunun donanımın yetersiz olduğununda farkındayım ancak şimdi baktım da opelin fiyat listesi 35800 olan astra classic III 1.3 cdti 38.539 olmuş vw de 12 ocakta fiyatları güncelleyecek bakalm o ne kadar koyacak yada indirecek normalde fiyatları yüksek 36400 olan poloya birde zam koyarlarsa ayıp.

eğer iki araç arasından seçim yapılacaksa, her ne kadar küçük olsa da ben Polo tercih ederdim. Vag grubunun TDI' ı gerçekten şaka gibi bir motor. İnanılmaz verimli ve yabana atılmayacak bir performansı var. Golf TDI DSG ile şehir içi 900km den aşağıya yapmıyoruz.

arkadaşları dediği fiyat donanım eğrisi poloda çok kötü ama sonuçta VW kalitesine sahip bir araba. çoğu kişi de varsın sis farı olmasın ama VW olsun diye düşünüyor zaten.

Astra gerçekten yakışıklı bir araba ama artık yüzünün eskimesi polo karşısında bence eksi bir puan

kardeş yeni fiyatlara baktın mı astar ııı 38 800 gibi bişey olmuş durumda su an

Geri