Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Araçlarımız aynı, harelerde bende var hatta aynen bu şekilde . Bende bu ay içinde yapabilirim yalnız srp yerine M205 ile hareleri kökten götürmeyi düşünüyorum. Benım araç sanki bu kadar parlamıyor. Siz ne dersiniz ?
Aslında bunlar kılcal veya dairesel çizik dediğimiz türden..
SRP bu daireselleri sadece maskeledi şimdilik, aynen m105,205 gibi ürünleri makineyle uygulayıp birde üstüne nano koruma çektimi yemede yanında yat
bende makine ve uygulama ortamı olmadığı için bu uygulamayı seçmek zorunda kaldım
Cidden yapalım.
Son geldiğim haftasonu paldır küldür geldim döndüm zaten şimdi sınav arefesi bi 15gün sonra herşey durulur bende uzun bi tatile gelirim
Eline sağlık Çağrı çok güzel olmuş parlaklık. SRP gerçekten kılcak çizik saklama da başarılı bir ürün. İki kat uygulamanda isabetli olmuş. İkinci katta ciddi oranda farketmiş.. Bu arada SRP'yi jantlara da uygulayabilirsin. Güzel parlatacaktır
Eline sağlık Çağrı çok güzel olmuş parlaklık. SRP gerçekten kılcak çizik saklama da başarılı bir ürün. İki kat uygulamanda isabetli olmuş. İkinci katta ciddi oranda farketmiş.. Bu arada SRP'yi jantlara da uygulayabilirsin. Güzel parlatacaktır
Çok sağol Berkay doğru diyosun bi dahakine jantlara da bulaştırayım biraz
Bu arada sende opel uygulamalarında destek verde şu forumu canlandıralım, opelci abilerimizdeki detaya ilgiyi artıralım durum malum
Vay be detailingcilerden burada da varmış maşallah abi çok güzel olmuş bende bu pazar yapmayı düşünüyorum elimde Fk1000p var belki onu denerim senin için olmasa bile benim için makine kesin kesin şart inanılmaz harem var