Astra Classic III hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DarkMagic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DarkMagic

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Astra Classic III opelin fiyat listesinde

HB Essentia

şeklinde gösteriliyor hepside essentia olarak gözüküyor bunların doluluk farkını nasıl anlıyacağız mesela en dolusu hangisi?

Anladım yani bunlarda şimdi otomatik klima falan yok.

astra classic 3

15 gün oldu aracımı alalı sanırım türkiyeye ilk gelen classic 3 lerden biri idi dizel 90 hp konfor paket hemen hemen özellik olarak tüm sensörler var far park silecek dikiz aynası dijital klima 6 vites cruise control 16 inç jantlar tüm bu özellikler iyi yakıt şehir içi 210 kuruş şehir dışı 150 kuruş yakıyor tek eksiği bence cam tavan olayını kaldırmışlar bu araçta önceki arabamda astra idi 2008 model enjoy spor paket yakıttan dolayı sattım dizele geçtim herkese tavsiye ederim

Astra Classic III opelin fiyat listesinde

HB Essentia

şeklinde gösteriliyor hepside essentia olarak gözüküyor bunların doluluk farkını nasıl anlıyacağız mesela en dolusu hangisi?

http://www.opel.com.tr/site/showroom/astra_classic_iii/techdeta1.html

Yukarıdaki adresten özelliklere bakablirsin. Astra classic 3 artık 2 model olarak üretiliyor = konfor paketli ve boş ( esentia ) modeli. Konfor paketlisi baya dolu ama adı gibi sadece konfora yönelik yani güvenlik adına hiçbir artı yok. Şuanki fiyatı ile sınıfının en ucuz ve en dolu arabası bence. Ben de almak için siparişi verdim bekliyoruz bakalım...

1.4 konfor paketli alınır bence o fiyata bayağı dolu oluyor araç.

sipariş veren arkadaşlar.... verin biraz daha gaz, hafta sonu bende vericem siparişi en sonunda:D:D:D ama gücüm 1.4 easy'e yetiyo

Opelin esaytronic ni kullananlar hiç beğenmiyor, imkanınız varsa 1.4 yerine 1.3 CDTI tercih edin

Geri