Opelin esaytronic ni kullananlar hiç beğenmiyor, imkanınız varsa 1.4 yerine 1.3 CDTI tercih edin
zaten bunu da göz önünde bulundurarak, test sürüşü yapmakta fayda var diyorum....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Opelin esaytronic ni kullananlar hiç beğenmiyor, imkanınız varsa 1.4 yerine 1.3 CDTI tercih edin
15 gün oldu aracımı alalı sanırım türkiyeye ilk gelen classic 3 lerden biri idi dizel 90 hp konfor paket hemen hemen özellik olarak tüm sensörler var far park silecek dikiz aynası dijital klima 6 vites cruise control 16 inç jantlar tüm bu özellikler iyi yakıt şehir içi 210 kuruş şehir dışı 150 kuruş yakıyor tek eksiği bence cam tavan olayını kaldırmışlar bu araçta önceki arabamda astra idi 2008 model enjoy spor paket yakıttan dolayı sattım dizele geçtim herkese tavsiye ederim
en pahalı olanı en full olanıdır her halde
sipariş veren arkadaşlar.... verin biraz daha gaz, hafta sonu bende vericem siparişi en sonunda ama gücüm 1.4 easy'e yetiyo
1.3 cdti bende siparis ettim konfor paketli nasipse nisan basinda gelecek ben ilk kez opel kullanicam ama forumda bir arkadas 1.3 cdti opelinden cok cekmis kullanim rehberi diye konu acmis benim kafami karistirdi gercekten piyasada rekabet icin opel kaliteyi bu denle dusurebilirmi genel kullanici arkadaslar da biraz sikayetci yanlismi yaptik acaba
1.3 cdti bende siparis ettim konfor paketli nasipse nisan basinda gelecek ben ilk kez opel kullanicam ama forumda bir arkadas 1.3 cdti opelinden cok cekmis kullanim rehberi diye konu acmis benim kafami karistirdi gercekten piyasada rekabet icin opel kaliteyi bu denle dusurebilirmi genel kullanici arkadaslar da biraz sikayetci yanlismi yaptik acaba