Astra Classic ile Yeni Opel Corsa Fiyatı aynı Sizce Hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turhank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mart'ta arkadaşım yeni corsa aldı. Ben de 2 hafta önce astra classic!

Arabasından memnun. Ancak bagaj açısından çok dertli. Tatilde rezil olmuş. Ve şimdi gözü astrada. Düşünün 6 ay binip astra demeye başladı, hem de ikinci el!

Ayrıca yakıtta bildiğim kadarıyla aynı. Motor deseniz daha iyi.

Bence astra, özellikle de çocukluysanız!;)

bence corsanın teknolojisi daha yeni astra classiğe göre onun için corsa derdim...

:) arkadas lar bende astra sedan var ön tanpon değişicem aama nere gidebilirim birde abana kaça patlar yardım için şimdiden eşekkürler

arkadaş sana kısaca şöyle söylüyeyim tercih senin ama astra clasic ten bahsediyorsun arac 10 yıllık kasa firma elindeki stokları bitirmeye calışıyor astra clasic 2008 tarihinde itibaren üretimden kalkıyor yedek parca stokları azalıyor fiyat yükseliyor 2005 astra clasic kullandım 4 aylık arabanın ön amartüsör ve kapı sesi olurmu ama oluyor 10 yıllk arabaya firmanında hatalarını görmüştürya bunuda yeni corsayı dahayeni hataları coktur diyen arkadaşlar icin söylüyorum piyasaya cıkacak olan arac 6 ay boyunca hergün yüklü şekilde arac uzun mesafe km yaptırılıyor sorunla karşılaşılırsa 12 aya uzatılıp problemler cözülüyor astra daha salam diyen arkadaşlar astranın carpışma testleri 10 yıl önce yapıldı corsa yeni teknolojiyle 2006 tarihinde 5 yıldız alarak tamamladı neyse konuyu fazla uzatmıyayım ama şöyle söylüyeyim deneyimimi otomotiv sektörünün icinde calışıyorum..

bence astra fiyat aynnı olsada arada sınıf farkı war

evt

Kesinlikle Corsa alırdım. Yeni herzaman daha iyi ayrıc astra classic ler eski opel vectralara benziyo onun tipini sevmediğim için astra classicleri de sevmiyorum fazla.. Lütfen astra classic i olanlar alınmasın bu benim fikrim!!!

bu iki karşılaştırma için fikrimi değiştiriyorum ikiside benzinli modeli içinse eğer corsa dicem :(

Geri