Astra Classic ile Yeni Opel Corsa Fiyatı aynı Sizce Hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turhank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence yeni corsa..çok daha yeni..çok daha dinamik görünümlü..okadar da aman aman bi iç hacim farkı yok...artık güncel miniler kompakt sınıfla iç hacim konusunda yarışır vaziyette

dizel düşünüyosan tabiki kasada yeni yeni corsa al yok pek gezmiyosan bide bagaj konusu önemliyse senin için astra al

Astra Classic al derim hatta bayilerde 2006 modelleri hala var, daha uygun fiyata alabilirsin...
Yeni CORSA da güzel bir araba ama daha çok yeni, bakalım piyasada kullanıcıların tepkisi ne olacak, ben daha sokaklarda görmeye başlamadım...

ya sımdı aılen varsa ve bıras kalabalıksa kesınlıkle astra almanı tavsıye ederım ama bekarsan corsada olabılır.ama astradakı koltuk mesafesını bagaj hacmını bulamazsın ama dıger taraftada teknolojı var.

wall abi ben daha yeni corsa d aldım iki seçenek wardı tabikide astra ve corsa. astrayı 1 yıl kullandım neredeyse hem benim için daha yeni olması hemde yakıt meselesi yüzünden yeni araba alırken corsayı tercih ettim. Sana tavsiyem astra (sen niye gittin corsa aldın dersen benzin masrafından bıktığım için :) ) çok güzel bir araba ve tasarım olarakda çok iyi.

daskinoglu' Alıntı:
bence yeni corsa..çok daha yeni..çok daha dinamik görünümlü..okadar da aman aman bi iç hacim farkı yok...artık güncel miniler kompakt sınıfla iç hacim konusunda yarışır vaziyette

Ben de arkadaşa katılıyorum. Astra G' leri temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp piyasaya sürüyorlar. Şahsi görüşüm yüzü çok eskidi bence...

Corsa yılın en iyi 2. araba ödülünü alan başarılı bir model...Gerek iç mekan görüntüsü gerek genel tasarımı bence Astra G' den daha dikkat çekici...

Diğer arkadaşların söylediği; " Yeni arabadır n'olacağı belli olmaz " yorumları da doğru tabii ki... Genelde yeni modellerin ilk üretimlerinde fabrikasyon hataları olabiliyor ama bu Corsa' da da olacak anlamını taşımaz tabii ki...

astttrraaaa alllll

Geri