Astra Classic ile Yeni Opel Corsa Fiyatı aynı Sizce Hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turhank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
06bb2655' Alıntı:
dostum bu ödüllü cdti opel motoru DODGe motoru değilki ses yapsın.tabi tercih meselesi bana ninni gelir sana traktör.ayrıca yetkili satıcılar süratli kullanıldığında 1.4 ün 1.5 e göre daha fala yaktığını söylediler.

yanlız bakıyorumda şu an mazotun litre fiyatıda benzine yaklaşmış durumda tamam belki biraz daha sessiz olabilir yeni motorlar ama yinede benzinli gibi değil ben şahsen motor sesini duymak için gaza sonuna kadar basıyorum ancak sanki arabam çalışmıyor o zaman fiyatlar yakın yakış aynı gerisine sen karar ver....

hem zaten ankara küçük bir yer orda dizel arabaya ne gerek yada üretiyorlarmı orda:)

ankara küçük?köymü bura?sen istanbulla ankaranın yüzölçümleri oranını biliyomusun belki ankara 4 tane istanbul eder bi laf ederken dikkatli et.ayda 1300 km yolu senin bildiğin bitek kızılayda gezerek yapmıyorum.dizel yaklaşmış uzaklaşmış sanane senin araban 250bin yakarken benimki 130bin yakıyo ona bak sen bırak litre fiyatını.

ankara 25706 km kare
istanbul 5162 km kare.
düzeltiyorum 5istanbul=1ankara.biliyosun araç kullanırken şehrin nüfusu değil yaptığım km önemdlidir.hgerkesin işi gücü kızılayda değil ilçelere giden çalışan yüzbinlerce insan var...

tamam 06 bb şaka yaptım teslim oluyorum sonuçta ikimizde doğru seçim yapmışız neyi tartışıyoruz ikimizin arabasındada aynı amblem var opel herzaman bir adım önde bu arada ist ye yolun düşerse beklerim...

düşer elbet:):):)
classicle corsayımı kapıştırcan:):):)

kapıştırmaya gerek yok sonuç belli zaten senin araban dizel bizim işyerindeki kamyonla aynı yakıtı yakıyo:) :) :) sen yinede motoru fazla zorlama:) :) :)

sizin kamyonlarda eurodiesel alıyo demek:)anahtarını alınca ağlama peluş gibi:):):)

eurodizel alınması bişeyi farketmezki önemli olan motorun performansı motorun gücü neyse o sen ona ekstra yakıtlarda koysan nitroylada çalıştırsan arabanın motor gücü yine aynıdır:) :) :)

doğru kamyonların motor gücü düşük olduğu için dizel kullanır dimi:):):)

Geri