Astra Classic Verilip Yeni Corsa Alinirmi???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mematibaş' Alıntı:
anladmda biladerm,
herşey teknolojiylle olmuo .sağlamlık vee yol tutuşu çok önmli bnm için
bence bunlarda astra classic te yeni corsa da n çok daha iyiii

iii degistirme o zaman

arkadaşım benim bildiğim sen o paraya yeni astra alırsın .Eğer ki corsa alacak olursan hayatının en büyük hatasını işlersin lan hem arka camları bile otomatik değil yapmayın ya böyle biraz düşünün para kolay kazanılmıyo

beyler ben ehliyeti aldığımın ilk günü opel vectra kullandım 2 ay boyuınca sonra astra kullandım 2 ay şimdi ise corsa sahibi olacam yani opelin genelde en çok satılan bu üç modelinide kullandım (5-6 gün sonra corsa sahibi olunca öyle olacam :) )
bi genelleme yaparsak vectra 2.0 > astra 1.6 > corsa 1.3cdti
yakıt tüketimi vectra 2.0 > astra 1.6 > corsa 1.3cdti
konfor vectra 2.0 > astra 1.6 > corsa 1.3cdti
gösteriş vectra 2.0 > astra 1.6 > corsa 1.3cdti
yol tutuşu vectra 2.0 > astra 1.6 > corsa 1.3cdti
performans vectra 2.0 > astra 1.6 > corsa 1.3cdti

Ben öğrenciyim ve benim için en uygunu tabikide corsa 1.3cdti ve bunlar opel olduğu için opel kullandığım için çok mutluyum corsanın şu anda benim için vectradan aşşağı kalır yanı yok çünkü vectrada performans çok büyük artı iken corsada yakıt tüketimi müthiş derecede fark katıyor. Ayrıca dahada yeni bir teknolojiye sahip corsalar. Türkiye şartlarında yapabileceğim en iyi seçimdi corsa :D

Onun için sanada tavsiye ederim corsayı ama kaç sene kullanacaksın, ne kadar sık kullanacaksın ve corsaya geçme amacın ne ona göre değişir herşey. dizel olduğu için diyosan bencede değiştir. performans diyosan 1.4 lerin performanısını ve corsa 1.3 lerin performansızın bilmiyorum bişey diyemem :( gösteriş diyosan bence yine değiştir çünkü bana göre yeni tasarımlar daha iyidir. yani alışılmışın dışında birşey kısacası yenii :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri