astra coupe 2,0 turbo

ASTRULLAH

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar abim bu arabayı almayı düşünüyor.. sizce nasıl bi araba? arabayı tanıyananız bileniniz var mı? fiyatı çok uygun.. onun için sizle paylaşayım dedim?

http://www.araba.com/455547.html

arabayı bilmiyorum ama 2.0 almadım ben turbo arıza çıkarıyor diye vede parçası zor bulunuyor diye yakıtla vergide bi faktör tabi...

Bence Bertone'lerdeki en iyi motor seçeneği...

aynen arabanın kişiliğine tamamen oturuyor bu motor yalnız abinin benzinle alakalı bi sorunu olmasın sakın çünkü 100 km de 12.3 litre falan yakıyo

aynen arabanın kişiliğine tamamen oturuyor bu motor yalnız abinin benzinle alakalı bi sorunu olmasın sakın çünkü 100 km de 12.3 litre falan yakıyo

2,0 turbo bi araç için uygun bence 12-13 litre çok değil, 16 ların şehir içi ortalama 10 litreleri gördüğü yerlerde;)

araba güzel görünüyo ama resimden :D

2,0 turbo bi araç için uygun bence 12-13 litre çok değil, 16 ların şehir içi ortalama 10 litreleri gördüğü yerlerde;)

araba güzel görünüyo ama resimden :D

Allah ı var şimdi araba çok bomba ama kendime göre söyledim bizimki ort. 7.5 yakıyo o bile çok geliyo ki alışık olmayan bi insana şok etkisi yapar

Allah ı var şimdi araba çok bomba ama kendime göre söyledim bizimki ort. 7.5 yakıyo o bile çok geliyo ki alışık olmayan bi insana şok etkisi yapar

%70-80 gibi bi fark var ki buda koyar tabi :D orda haklısın:kop:

benzin açısından sorun yaratmaz arkadaşlar.. ben sadece bu arabanın fiyatının ucuzluğunu merak ettim? fiyat diğer kardeşlerine göre baya uygun.. hende 2001 model km'si 55,000'de.. kazasızmış... ayrıca spoylerlar falan var... neden bu kadar ucuz acaba bi kuşku var içimde...

Geri