astra coupe ve cabrio ıle ılgılı bı sorum olcak?

Araç zaten 1 depoyla 367 km gidiyor, standardı bu. Ben hafta sonundan hafta sonuna keyif için kullanıyorum ve buna rağmen ayda 400 YTL civarı benzin masrafım oluyor. Hafta içi de kullansam batarım.

ooo usta senın arac yakmıyor ıcıyor yaw cıdden batarsın yanı hafta ıcıde kullansan ayda 2000 ytl benzın masrafı cıkar basına artık ya bı araba heves ettık ama turkıye sartlarında ne hevesı ılla dızel aldırtckalar corsa alcan onu kulancan ya bızım neyımıze benzınlı araba offf offf ya

evet cok deısık bı havası var haklısın ya baktırmaz mı o arac kendıne cuflamasa bıle bakılırda ıste yakıt 60 ytl ıle 100 km gıdıyorsa batırır yanı benıde dırekt yakıt parasınamı calıscam 270 kurus hadı lpg ıle 180 kurus tabı normal kullanımda yakar bu ıyı bı rakam tabı yakarsa o kadar bılmıyorum ya cok ıstedıgım bı arac ama yakıt cok dusunduruyor benı

valla coupe yi bilmem ama bende lpg de yok. 360ykr ye kadar çıktıgı oluyor yakıtın. düşünün artık siz.. en azından havamız olsun dersiniz. sizde diğerleri gibi zevkinize binersiniz. yada makul bişeyler alıp günlük kullanırsınız.

ben 1.8 kullanıyorum kapı direksiz olduğu için yüksek hızda ses oluyo ama arabada fırtınalar esmiyor rahatsız edici değil yani... yakıta gelince ankarada ve ekonomikliğine dikkat etmeden 9 10 lt civarı yakıyorum dikkatli kullanırsan daha düşer ayrıca uzun yolda da az yaktığını belirtim... yedek parça konusuna gelince şuana kadar ben sıkıntı yaşamadım baskı balatası termostatı ateşleme hattı hepsini en fazla 1 haftada temin edebildim...

sözün özü 2001 de sıfır aldığımız 1.8 coupe yi hala sıkılmadan çok keyif alarak kullanıyorum sonuna kadar tavsiye ederim...

bu arada gidişide tatmin edicidir...

fabrika verileri....

0-100 - 9.5 sn
max. hız - 212 km

1.8 turbo olanı yok bunların 1.6(100) 1.8(125) 2.2 (147) 2.0t(192) seçenekleri var....

Son düzenleme:
10 lıtr dersek lpg takıldıgında 13 lıtr olur e lpg 2 ytl dıelım artık dımı 26 ytl yakar 100 km de oda 260 kurus yapar yanlıs mı hespladım arkdslar 260 kurus dıorum? 270 kurus benzın 260 kurus lpg mı olucak? arkdaslar ne bu ya ne bu 2 ytl ya lıtresı genemı dızele kaldık 2. kez yazıyorum ama bılıorum cok zevklı bı arac bı coupe ama bole gıderse corsa cdtı olcak herlde ya gunluk kullanıcam cunku aracı moralım bozuldu ya:(

ee dizel diyorsunda onunda farkı yokki. bu arada 10 lt benzin diyorsan 270ykr yapmaz 10*3 lira(min diyelim)=300 ykr yapar. o da benzin 3 lira olursa ;D

tüp taktırılcak kadar benzin masrafı yok bence... tüpe hiç bulaşma izmirde bakımlı bir 1.8 le 8 lt falan yakarsın basmadan hatta şehiriçine girmiyorsan dahada az yakarsın...

Son düzenleme:
izmir tam sehır ıcı benım ya bn hesaplıyodum tup taktırıp 1.8 alsam hanı 200 kurus yaksa flean oda max hanı bn baya bı eskıde kalmmısım ya dızel arac almak ıstemıorum ama bu ulkenın sartlarındada baska bı araca ızın cıkmıyor kı ya bı benzıncının kızını bulcaz yada dızel alcaz:)

Geri