Arada hakkını verdiğinden kaderaniz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkese selam lar arabamam 2014 astra 1.6 136hp 8000 km de partikül filtresi hatası alıyorum dewamlı servise götürdüm ve yazılımını güncellediler ve yine aynı hatayı ingilizce olarak almaya başladım .hata bir süre sonra geçiyor fakat servise götürün yazısı çıkıyor bu yazıyıda menü tuşuyla geçiyosunuz fakat bu seferde 3000devin üstüne çıkamıyorum mak.hız 6.viteste 128 km yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
Dizel aracı 1000-2000 devir arası kullanmak gerekmiyor mu?
Aracım 4000 km'yi geçti henüz hiç DPF uyarısı almadım. Yakıt konusunda da hiç seçici değilim. Kafama göre bilindik benzin istasyonlarından olmak kaydıyla shell-opet-bp-po hepsinden mazot aldım ve henüz bir sorunla karşılaşmadım. Günlük kullandığım mesafe 40-50 km' yi genelde geçmez. Aracı çok aşırı devirli kullanmam ama çıkacağım devire aracı hızlı bir şekilde çıkarmaya gayret ediyorum. Vites aralıkları kısa ancak tork yüksek olsun. Motor turboyu kesince vitesi değiştirmek lazım.
Sevgiler...