Astra enjoy plus 140 t lpg montajı

Ynt: Astra enjoy plus 140 t lpg montajı

Tesekkur ederim verdiginiz cevap icin bende gecen almanya daki bir kac siteyi inceledim fabrika cikisli landirenzo takiyorlarmis

sallierim link' Alıntı:
ben mesajı yanlış anlamışım abi kusura bakma :D.inşallah öyle bir sıkıntı olmaz kimsede.ben lpg taktıracam er ya da geç.ancak marka konusunda kararsızım.sizinki landirenzoydu yanlış hatırlamıyorsam memnundunuz.ama forumdaki gülümsek adlı arkadaşın arabasında sorun çıkmış ve kiti sökmüşler.araba da delindiği şekilde kalacak tabi madd .. BRC ya da prins nasıl acaba onları ben merak ediyorum

benim araçta landirenzo takılı ve en ufak bir sorun yaşamadım bence bahsedilen markalar lpg sistemlerinde iyi markalar sorun yaşanılması markadan değil bence montaj yapan ustadan kaynaklıdır diye tahmin ediyorum

REİS38 link' Alıntı:
benim araçta landirenzo takılı ve en ufak bir sorun yaşamadım bence bahsedilen markalar lpg sistemlerinde iyi markalar sorun yaşanılması markadan değil bence montaj yapan ustadan kaynaklıdır diye tahmin ediyorum
Adanadaki usta pek iyi değil sanırım.çünkü sorun adana landirenzodan çıktı.5 ay sonra taktıracam umarım 5 ayda hangi markaya taktıracagimi netleştirrim :D

Kararinizi prins yada landirenzodan yana verirseniz rahat edersiniz diye dusunuyorum.ikiside kendi alaninda birincilige oynayan firmalar.

Neoldu bizim yakit degerleri steeringwheel  :)

yaklaşık bir yılını tamamlayacak benim lpg prins vsi taktım 16 bin yaptım şimdilik hiç bir sıkıntı yok ve performans kaybı yok benzinle aynı performansta araç gözü kapalı takın derim benzinle uğraşmayın

DrFuchs link' Alıntı:
yaklaşık bir yılını tamamlayacak benim lpg prins vsi taktım 16 bin yaptım şimdilik hiç bir sıkıntı yok ve performans kaybı yok benzinle aynı performansta araç gözü kapalı takın derim benzinle uğraşmayın
Tecrubenizi paylastgniz icin  thnxx

bencede o iki marka arasında yapın seçiminizi..ama arkadaşların dedigi gibi lpg olayının yarısı montaj..benim ustam delikleri delerken çıkacak metal talaşların zarar vermesin diye söküp deldi mesela..detaylı resimlerden görebilirsiniz montajın güzelligini..mesela calvecare'nin yerine bakın.yakıt degerleri içinde sizi biraz bekletmek zorundayım kusura bakmayın..şehir dışındayım ama pederin makinayla..en kısa zamanda yazarım inşallah..

serseri1970 link' Alıntı:
ayrıca arkadaşlar;sübap deformasyonu eninde sonunda olacak araçlarımızda..araç bizdeyken yada başkasına devrolunca,bu kaçınılmaz..benim ögrendigim kadarıyla bizim araçlarda bu 100 binde oluyomuş zaten..daha dogrusu sübapları titanyum alaşımlı olanlarda..servisin yalancısıyım :)

Olurmu birader bu motor her 100 binde sübap değişirmi hiç ? Ozaman her 100 binde motoru açtıralım oldu gitti. Bi sürü motor test sonuçları var onlara bakın biraz. GM un benzinli motorları düzgün kullanımlarda 300 binden önce motor açtırmaz hiçbirzaman !

lpg çok sıcak bakmadım halada bakmıyorum.

Guncel,takip  steeringwheel

Geri