Ynt: Astra enjoy plus 140 t lpg montajı
bende onu söledim ben girmem dedim. Benim aracım 38 kuruş yakıyor şehiriçi bukadar bitti. special_Yeah
Polemik yaratmıyorum 818 kardeş. %85 i 9 lt demişsin ya işte onların hepsi istanbul trafiği sorun orda zaten. evil_Chamaillerie
Tabiki konu dağılmasın LPG yi çok araştırmış biri olarak şunu yazayım, yılda 30,000 km binsem tereddütsüz takardım. Arkadaşım jettaya taktı tsi motora %30 anca kar edebildi ve söylediğine göre turbo araçlarda uçuk yakıt farkları yokmuş.
serseri1970 link' Alıntı:herkese ve yazdıklarına saygı duyuyorum,öncelikle bunu belirteyim..ben aracıma lpg kiti taktırdım,neden;yakıt tüketimi fazla diye.öyle degerler yazılmışki,benim lpg tüketimim daha fazla..durum öyle olunca bırakında azcık şüphe duyalım..bizim aracımız yan sanayi degil bizimkide orjin opel diger konu ise şu;burada kit taktıracak olanlara rehber olmak,tecrübelerimizi paylaşmak,araçlarımıza kit takıldıgında neler oldugunu paylaşmak..horoz dövüştürmeye gelmiyoruz buraya..aracınız az yakıyorsa girmezsiniz lpg işine o kadar..
bende onu söledim ben girmem dedim. Benim aracım 38 kuruş yakıyor şehiriçi bukadar bitti. special_Yeah
lt818 link' Alıntı:Sn delikadir HOCAM,polemik yapck sinirlenecek ters cevap verilecek bi durum yok. 046thumbsdown bu forumdaki arac sahiplerinin %85 inin yakit tuketimi 9lt ve uzerindedir bende buna dahil.
erzincandaki yol sartlari vs uygunmus ne mutlu size 38 kurusa gezebiliyosnuz+sn beta yada ne mutlu 6,5 lt astronomik sekilde az bi tuketimle dolasabiliyor.insaallah bundan sorada bu sekilde devam eder araclariniz
Ayrica konu lpg oldugu icin dagilmasin lutfen
Polemik yaratmıyorum 818 kardeş. %85 i 9 lt demişsin ya işte onların hepsi istanbul trafiği sorun orda zaten. evil_Chamaillerie
Tabiki konu dağılmasın LPG yi çok araştırmış biri olarak şunu yazayım, yılda 30,000 km binsem tereddütsüz takardım. Arkadaşım jettaya taktı tsi motora %30 anca kar edebildi ve söylediğine göre turbo araçlarda uçuk yakıt farkları yokmuş.