Astra f ' e ofsetli jant olurmu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilkem07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ilkem07

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar biliyosunuz f kasanın arka çamurluğu düz ofsetli jant uygulayan oldumu sürter gibi geliyo bana , ofsetli jant almayı düşünüyorum , önerilerinizi esirgemeyin ,iyi forumlar.

Son düzenleme:
base109882ph0.jpg

Bu ofsetli diye biliyorum ancak bana göre bizim f lerde momo yada oz daha şık duruyor...

Burak süpermiş ya jantlar , bende TFT düşünüyorum ama arka çamurluk canımı sıkıyo , sürter gibi düşünüyorum .bu arada senin aracın resimleri varmı , rengi falan aynı ekstra ne uyguladın aracına

tft_409.jpg
tft_621redb.jpg

Bunlar sana fikir olsun 5 koldan ziyade bence bizim araçlarda bunlar daha şık 5 kol basit gibi yinede senin fikrin, benim aracın resimlerine burdan bakabilirsin; http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=46432

Aracın çok güzel burak , allah kaza bela vermesin , angellarda süper olmuş nerden aldın ,

merhaba arkadaslar bende 95 astra gsi var aracımda önler 205.45.17.arkalar215.45.17 jant ve derinlık 7cm olursa bı problem yasamadım ama 7.5 olursa surtuyor bıldıgım kadarıyla aracımın fotolarını yakında ekleyecegım arzu edersenız bakabılırsınız

olur

sürtüp sürtmediğini bilmiyorum ancak görsel olarak offsetli jant takılacaksa seçimi çok iyi yapmalı çünkü bazı modeller çok yakışıyor ancak bazılarıda tencere gibi duruyor :) ayrıca bu tarz jantların kendini göstermesi için 17inç ten aşağı olmaması lazım.

sana katılıyorum kardeşim

Geri