Astra F Far ampülleri yardım

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Airkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nadir Philips'in H4 Diamond far ampulleri piyasada kolaylıkla bulunuyor, ben yedek parça satan bir yerden almıştım.
 
[MENTION=12186]smihci[/MENTION]
 
lkA2Ol.jpg
[/url][/IMG]

Philips H4 X-tremeVision+%130 fazla Işık 3700K

***AYNI GÜN ÜCRETSİZ KARGO***

Xenon netliğinde görüşe en yakın ışık rengi ve görüş açısı sağlamaktadır.Araç Muayenesinde engel teşkil etmez sorunsuz geçer.
H4 3700 Kelvin
ISO14001 - ISO9001 - ECE - E13 - E1 - TÜV
2 Adet far ampülü içeren özel ambalaj.
Güçlü Işığı sayesinde daha uzun bir mesafeyi aydınlatarak yola odaklanmanızı kolaylaştırır.
Güçlü Işığı karşıdan gelen aracın camına yansıdığında soft ışık kırılması özelliği ile karşıdan gelen sürücüyü rahatsız etmeden daha net bir görüş imkanı sağlar,daha uzun bir mesafeyi aydınlatarak yola odaklanmanızı kolaylaştırır.
Normal piyasa ampullerine göre %130 daha fazla ışık miktarına ve 5 kat daha uzun ömürlüdür.
PHILIPSin tüm ürünlerinde olduğu gibi bu ürün de UV-Block Quartz camdan üretilmiştir.

UV ışınlarını kestiği için far aynasına zarar vermemekte ve ampül camının suyla teması halinde dahi çalışmasına devam etmektedir. Bu özellik sadece PHILIPS otomotiv far ampüllerinde bulunmaktadır.
Cisimlerin formunu bozarak ışımayı düşüren ultraviyole ışınlarından etkilenmeyen termal şoklara dayanıklı
Far camı kırıldığında ampule gelen su damlalarının ampulü patlatmasını engelleyen PLASMA QUARTZ camdan imal edilmiştir.
 
Nadir Kelvin değeri yüksek olan (değer yükselince ışık beyazdan maviye dönüşüyor) ampulleri çok tercih etmiyorum, ben beyaz olanını seviyorum dersen 5000 K olanını tercih edebilirsin.
 
Nadir Kelvin değeri yüksek olan (değer yükselince ışık beyazdan maviye dönüşüyor) ampulleri çok tercih etmiyorum, ben beyaz olanını seviyorum dersen 5000 K olanını tercih edebilirsin.

Abim peki bu ampullerin değişmesi söküp takılıyor o kadar değil mi? Başka bir ekleme vs yapmaya gerek yok.Tam bilmediğim için soruyorum ben elektrik aksamında ekleme işini pek sevmiyorum.
 
Ampulün eskisini çıkarıp yenisini takıyorsun o kadar. Farlar iyi şase almıyorsa yeni bir şase kablosu çektir, gene de farların aydınlatmasında hiç bir değişiklik olmazsa araya bir role koydur o zaman hem aydınlatma daha iyi olur hem de tesisata fazla yük binmez.
 
Ampulün eskisini çıkarıp yenisini takıyorsun o kadar. Farlar iyi şase almıyorsa yeni bir şase kablosu çektir, gene de farların aydınlatmasında hiç bir değişiklik olmazsa araya bir role koydur o zaman hem aydınlatma daha iyi olur hem de tesisata fazla yük binmez.

Savaş abim bu nasıl sence? Olur mu?

http://www.hepsiburada.com/liste/ph...oductId=otev8711500695734&categoryId=20024642
[MENTION=69612]savaş[/MENTION]
 
5000K ampulün ışığı uçuk mavi-beyaz olur, bu renk farların kuru zeminde iyi olduğunu amam yağmurlu havalarda iyi aydınlatma yapmadığını duyuyorum, farların rengi biraz sarımsı olursa ıslak zeminlerde daha iyi sonuç verir. Resimdeki 3700K değerindeki ampulün aydınlatması nasıl?
 
Geri
Üst