Astra F Far ampülleri yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Airkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Müşteri yorumlarının birinde yağışlı havalarda görüntü kötü denmiş. Ampulün camı mümkün mertebe mavi olmasın, camları mavi renk olan ampuller yağışlı havalarda iyi aydınlatma yapmıyor :(

Evet abim bende şimdi yorumları okudum. Aynen öyle diyor. Kaş yapalım derken gözümüzden oluruz durum öyle olursa.

Ben bu renk bir ampulün H7 serisini sattığım Vectra'da kullanmıştım. Yaz günleri uzun yolda güzel bir aydınlatma yakalamıştım ama yağmurlu havalarda görüntü kalitesi çok bozuluyordu. O zamanlar Kelvin değerinin önemi fazla bilinmiyordu, farlar da hafif mavimsi yanınca göze güzel görünüyordu ama yağışlı havalarda boyumun ölçüsünü alınca tekrar düşük kelvinli seriye dönüş yapmıştım. Eski model (53 senelik) aracımın far durumu malum, geceleri görüntü sorunu yaşayınca 90 TL ye 3700 K olanından taktırdım aracın aydınlatması epeyce iyileşti.

Ben bu renk bir ampulün H7 serisini sattığım Vectra'da kullanmıştım. Yaz günleri uzun yolda güzel bir aydınlatma yakalamıştım ama yağmurlu havalarda görüntü kalitesi çok bozuluyordu. O zamanlar Kelvin değerinin önemi fazla bilinmiyordu, farlar da hafif mavimsi yanınca göze güzel görünüyordu ama yağışlı havalarda boyumun ölçüsünü alınca tekrar düşük kelvinli seriye dönüş yapmıştım. Eski model (53 senelik) aracımın far durumu malum, geceleri görüntü sorunu yaşayınca 90 TL ye 3700 K olanından taktırdım aracın aydınlatması epeyce iyileşti.

Abim en güzeli bu üründen alıp takmak kafa ağrımaması için ne dersin?

http://www.hepsiburada.com/liste/ph...spx?productId=otm85b12342&categoryId=20024645
[MENTION=12186]smihci[/MENTION]

osram yada philips

Geri