Astra f Gösterge led değişimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan suett
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

suett

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar siteye yeni üye oldum, yaklaşık 1.5 senedir opel kullanıyorum elektronık teknısyenıyım,aracıma bır takım değişiklikler yaptım,sızlerle paylaşmak istedim,zaman buldukça ekleyeceğim yaptığım modifiyeleri.
20121226172145.jpg

20121226172202.jpg

20121226172219.jpg

Eline sağlık ta sadece bir resim var... diğer resimler gitmiş sanırım...

oktay abi çalışmalarını tebrik ederim gerçekten harika olmuş umarım f kasayada buna benzer bir far döşemesi yapabilirim kafama yattı gerçekten.

Eline sağlık ta sadece bir resim var... diğer resimler gitmiş sanırım...

hocam valla resim konusu biraz sıkıntılı oldu,diğer resimlerinide eklemeye çalışacağım. Yaptığım bi kaç çalışma daha var onlarında resimlerini çekip eklerım kısa süre sonra

Abi deniyorum ama olmuyo bu resim yükleme işi,benım resimlerdemı sıkıntı var acaba :(

20121226172202.jpg

20121226172219.jpg

detaylı resimler de olsa daha faydalı olur....

Arkadaşlar bunları arka iç aydınlatmaların düşük olması sebebiyle yaptım arkadaki kol tutmaçlarını söktükten sonra telle tavan aydınlatmasına kadar kabloları çektim. hem sağ hemde solda var,ön tavan lambasınıda led yaptım bu arada.
sam3070dj.jpg

sam3069d.jpg

sam3072b.jpg

astra h sedanın gösterge leddeişim yapıcam valla gözümde kesiyor ama kullandığı led smd olduğunu söylüyorlar beyaz kullanıcam sıkıntım şurda göstergeye uyan smd hangi modeli yardımcı olabilicek arkadaşlarıma şimdiden tşkler

Geri