Astra F Yol Bilgisayarı (MID) yapımı

benımkıde orjınalll sıfır km zamanında almıstım oyle duruyor yanıı :)
:) 100 ona 50 da diğer ve 50 de diğeri tutsa sadece malzeme 200 tl tutacak. zannediyorum bunu askıya alamlaıyım. aslında elimde bi kaç parça onları satıp bütçe oluşturubailirm. bakalım ileriye dönük ne olacak. sağolun.

paylaşımlar fotoğraflı olursa daha faydalı olur.......

ekranın yaklaşık değeri 150 tl civarında. Çok temizini bulmka mümkün değil. Çünkü çok fazla sürkilasyonu olmn bir malzeme olmadığından sökerken dan dun söküyorlar maalesef.
Evet bende öyle biliyorum terch 2 cihazı ile gerekli kalibre yaplıyor.
Yanlış göstermekten kasıtınız nedir acaba ? Nasıl bir yanlışlık.
Anlık tüketim değerindeki yanlışlığı kastetmiştim çünkü benim ekranda ölü pixel olmasına rağmen yinede az bişi değerleri görebiliyorum anlık tüketim rolantide 0 lt gaza yüklenince 2.6 ve 4.3 litre arasında değişiyor benimkide sapıtmış vaziyette

Anlık tüketim değerindeki yanlışlığı kastetmiştim çünkü benim ekranda ölü pixel olmasına rağmen yinede az bişi değerleri görebiliyorum anlık tüketim rolantide 0 lt gaza yüklenince 2.6 ve 4.3 litre arasında değişiyor benimkide sapıtmış vaziyette

rolantide sıfır olması cok mumkun değil. Araç hareket halinde değil iken zaten tükıetim i lt/h cinsinden gösterir ki oda zaten tahminen 0,8 lt/h civarı olması gerekir.

Keşke şu dökümanları birileri Allah rızası için paylaşsa ne güzel olur,sır gibi saklamanın anlamı nedir bilmiyorum,bir türlü bulamıyoruz

dökümanları paylaşırsanız çok güzel olur. benim elimde de bir tane astra f yol bilgisayarı seti var satmayı düşünüyorum alan arkadaşa bilgi olsun diye yanında verebilirim.

konuyu açalı kaç vakit geçmiş. Araba kaç el değiştirmiştir. Son mesajları yeni okudum. Dokumanların saklandığı yok inananın. Aksine paylaşmak bizim işimiz. Bununla ilgili arşivden edindiğim tüm dokumanları buradan link verip yayınlayacağım. Gecikme için kusura bakmayın.
Selamlar.

Geri