Astra f icin far tavsiyesi

endorphine

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
98 model bi astra f HB sahibiyim. Ve farlari degistirmek istiyorum. Daha kuvvetli ve beyaz isik veren bi far istiyorum. Oyle pahali veya alengirli olmasinada gerek yok. Ayrica bu lambalari ben kendim degistirebilir miyim? Nereden ve hangi markayi alayim? Birde satilan her far lambasi uymazda sanirim. Belli bi model numarasi gibi birsey varmi? Tesekkurler.

Far derken ampüllerini değiştireceksiniz sanırım tercihinizde beyaz ışıksa philips diamond vision'u arastırınız.

philips diamond vision ya da osram cool blue olabilir,ampüllerin montajı basittir; ama hiçbirzaman uç kısmından tutmamak gerekir, farların arkasındaki plastik kapağı çıkarıp; ampülün soketini çıkaracaksınız, daha sonra ampülü tutan demir var onudatırnaklarından ayırınca ampül çıkacaktır; yeni ampülü de uçlarına dokunmadan aynı şekilde monte edebilirsiniz....

philips diamond vision ya da osram cool blue ampullerinin bir resmi varmı yanınca nasıl gösterdiği ile ilgili.bazı beyazlar daha az aydınlatıyor.şimdikinden dahamı az aydınlatır? birde uzun kısa için ayrımı almak lazım?

philips diamond vision ya da osram cool blue ampullerinin bir resmi varmı yanınca nasıl gösterdiği ile ilgili.bazı beyazlar daha az aydınlatıyor.şimdikinden dahamı az aydınlatır? birde uzun kısa için ayrımı almak lazım?

aracınızda eğer orjinal farı takılıysa H4 tip ampül kullanır ve bu ampülde uzun ve kısa far bir aradadır yani uzun için ayrı,kısa için ayrı ampül almaya gerek yok....

Orjinal farlari uzerindeki. H4 olmali. Bende bunu merak ediyordum sagol. Dedigim gibi (demismiydim?) cesit cesit lamba tipi vardir, yanlis alipta ugrasmayayim.

xenon al

aracınızda eğer orjinal farı takılıysa H4 tip ampül kullanır ve bu ampülde uzun ve kısa far bir aradadır yani uzun için ayrı,kısa için ayrı ampül almaya gerek yok....
Peki bu beyazlar H4 gibi hem uzun hem kısa bi aradamı?bide nasıl aydınlatıyor memnunmusun?bende standart H4 var(sanırım) orjinal yani üzerindeki.beyaz olan dahamı kuvvetli aydınlatıyor?birde elektrik aksamında sıkıntı yaratırmı?

osram nightbreaker kullanıyorum. tavsiye ederim. zaten opelin orijinal ampulleri de osram marka. tam beyaz ışık sayılmaz ama gayet parlak yanıyor.kutusunda %90 parlak ışık ibaresi var. tam beyaz ışık verenlerin ömrü pek uzun olmuyormuş. ben H7 olanın çiftini 38 ytl ye aldım.

Son düzenleme:
osram nightbreaker kullanıyorum. tavsiye ederim. zaten opelin orijinal ampulleri de osram marka. tam beyaz ışık sayılmaz ama gayet parlak yanıyor.kutusunda %90 parlak ışık ibaresi var. tam beyaz ışık verenlerin ömrü pek uzun olmuyormuş. ben H7 olanın çiftini 38 ytl ye aldım.

bende ondan kullanıyordum 1buçk ay falan kullandım nedense patladı.. galiba takarken kuzenim ucuna dokunmuştu ondan oldu heralde.. ama memnundum ampülden.. bende tavsiye ederim nightbreaker iyi ampül..

Geri