- Konuyu Başlatan
Valla haklısın abi, çıldıracam ya. Bu nedir böyle. Dünyanın parasını harcadık, arabaya bakım yaptırdık diye çıktık şu başımıza gelene bak. Şeytan diyor al eline balyozu, dal arabaya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben sırf bu tür şeyler yüzünden sıfır araç aldım. Gerçi hala eski arabamı arıyorum ayrı mesele ama artık sıkmıştı dertleri. Ne zaman ne olacak diye gaza basmaktan sıkılmıştım.
Gerçi arabayı lpg mahvetmişti. Benzindeyken canavar gibiydi.
Zaten bu lpg aracın bir numaralı düşmanı. Arabayı düzene sokana kadar canım çıktı. Ama buna karşın lpg yüzünden her an bir halt edecek diye ödüm patlıyor.
Ya Hakan aracı balans için götürdüm adam elinde levye ile kontrol ediyor bende yandan izlemedeyim. Adam birden levyeyi kaktırdı körük parçalandı. Sonra demez mi körük yırtıkmış. Kan beynime fışkırdı. Dalgamı geçiyosun biraz önce parçaladın dedim. Uysam yeminle kavga çlkacak lanet ettim. Hakan'ların dükkana aldım solu Hacı usta sağ olsun akisi çıkarmadan değiştirdi ama adamın iki saat zamanını aldı. O lkörük o kadar kolay dağılmıyor aslın da. Dağılan körük çürümüş oluyor genelde.