Astra F ile G kasa arasındaki farklar(teknik özellik olarak)

yeni yenidir bence degiştir

senin dediyine katılmıyorum parçası her yerde var zor bulma gibi şansın yok en fazla 1 gün beklersin

ama yeterince paran varsa g ye geç istersen daha sonra ona yaparsın modifiye
mod parçaları bulmak zor
bkz. logosuz ön pancur
arattırın nette fk in var ama tr ye getiren kimsenin elinde yok :D demekki modifiye parçaları bulunmuyor
ama zahmete değer f kasanın klasik bi yanı var,satıp g alma derim,heryerde var modlu g kasa :D

Tabiki, miyadını doldurma olayı arabadan arabaya değişir...Ama çizgi olarak baktığınızda haliyle gözün çok alışık olduğu bir çizgisi var...14 senelik tasarım sonuçta..Ama bence gene de ufak tefek makyajlarla güzel hale gelebiliyor..Mesela benim f lerde en sevmediğim taraf ön görünümdür..Onu da değiştirdim kendi aracımda..bir de yerden çok yükssek..onu hallettim..Motor zaten iyi se biniceksin sağına soluna takılmadan..
saolasın abi ya içimi ferahlattın benimde tam tersi ya benimki sedan arka uzun olduğu için arkasını sewmiyorum arkası çok kalkık ya istebne sonra salıncaklar sonra son susturucu sopa gibi borusu işte bende bu yönünü sewmiyom arkada ne varsa gözüküyo arka tampon değiştirmeyide düşünüyom şimdilik nikelaj kaynattım egsoza uzun lafın kısası aracımdan memnunum ya ama şeytanda türtmüyo diil 4-5 daha ekle mis gibi g ye bin die

mod parçaları bulmak zor
bkz. logosuz ön pancur
arattırın nette fk in var ama tr ye getiren kimsenin elinde yok :D demekki modifiye parçaları bulunmuyor
ama zahmete değer f kasanın klasik bi yanı var,satıp g alma derim,heryerde var modlu g kasa :D

ne güzel dedin

saolasın abi ya içimi ferahlattın benimde tam tersi ya benimki sedan arka uzun olduğu için arkasını sewmiyorum arkası çok kalkık ya istebne sonra salıncaklar sonra son susturucu sopa gibi borusu işte bende bu yönünü sewmiyom arkada ne varsa gözüküyo arka tampon değiştirmeyide düşünüyom şimdilik nikelaj kaynattım egsoza uzun lafın kısası aracımdan memnunum ya ama şeytanda türtmüyo diil 4-5 daha ekle mis gibi g ye bin die

Süspansiyonumdan ödün verebilirim dersen koy 3.5 luk yay...araba düşeceğinden dolayı alt tarafı gözükmez...benim arabayı inceleyebilirsin...resimleri var forumda.

bi üst modele geçmenizi yani g kasa almanızı bende tavsiye ederim

g kasa dediğin gibi birazda daha yatkın ona sözüm yok hatta sanaide mod. parçalarını çok rahat buluyorum.Ama niadını doldurma sözüne pek katılmıyorum çünkü aracım 105.000 km.de ve aracımda bi tıkırtı bile yok yani bayandan aldığımız için araç çok temiz işte bayan sürücüler alınmasın ama çoğu aracını yarım debriyaj kullandığı için işte iki sene önce bi tek baskı balatayı değiştirdik yani dicem opeller için bu laf biraz havada kalıyo sadece tasarım olarak niyadı dolar bana göre ayrıca esk. ben iki senedir şu ana kadar hiç parça sorunu yaşamadım,hangi parça dğişcekse anında değiştirdiler.

bende zaten görsel açıdan eski kaldığını söylemek istemiştim zira motor ve yürür aksam zaten hemen hemen aynı bildiğim kadarıyla ayrıca sizin arabanızda sedan sanırım f kasa sedan ve modifiye yazarken bile iç açıcı durmuyo benim görüşüm ha yapılmaz değil güzel paralar harcıyarak görsel olarak güzel sonuçlar alınabilir ama moturu pek modifiyeye yatkın olmadığı için yapılan masrafa deymez

opel servis çalışanı ve benim fikrim f kasa daha dayanıklı, çünkü pek elektronik yok f lerde. ama konfor yoltutuş görüntü dersen g daha iyi. unutmaki f ler g lerden hızlıdır,deneyim ile sabittir...

Cevap yazanların herkesin eline sağlık aracım büyük ihtimal benle bi 3-4 sene daha kasırgayla:) beraberiz bu gidişle.herkese tsk. opelci kardeşinizi yalnız bırakmadınız.Aracıma artık uygun fiyatla neler yapabileceğimi araştırmaya başladım fikri olanların tavsiyelerini bekliyorum :good:

astra f kasa her zaman daha iyidir az sorun lu hatta sorunsuz bile dene bilir asra g kasa yeni sayılır ama sorunu çok olan bi arabadır haberin olsun astra g kasalı müşterim senede 50 defa geliyorsa astra f kasa kullanan senede 5 defa geliyor

Geri