- Konuyu Başlatan
hayırlısı inş. alırsınız bende memnunum ama işte dediğim gibi modifiye yerine g kasada olabilir die düşünüyom ama büyük ihtimal bende bi süre daha bu aracı kullancam bende abartıya karşıyım ya tamponlarla film aklımda zaten egzoza bende nikelaj kaynattım bide hava filtresi taktımmı beni tatmin eder.Ben sahsen memnunum 97 model 95bin km de temiz bindik biz hep yılda 10bin km ancak yaptık sanırım sizinde aracınızdan yana sorununuz yok o zaman boş yere değiştirmeyin derim modifiye olarakta ne yapacagınızı bilmiyorum ben sadece egzoz baslıgı taktım kaba olmadan camlar filmli full ön panjuruda opel arması gibi gümüş nikelaj yaptım birde depo kapağı yapıstırması var plakalar kalın boyalı onun dışında fazla abartı sevmediğim için şimdilik böyle kullanıyorum yeni yıldan sonra dizel düsünüyorum ama kısmet eğer o dusunce gercekleşmezse bende daha 2-3 sene binerim artık bakımada götürmeye cekiniyorum nereye gitsem abi arabayı satıyorsan alalım diyorlar![]()
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)