Astra f kalorifer rezistansı nerde ? Çok acill

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilkem07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
rezinstansı takarken soketleri pastan arındıırn yoksa gene yanıyor..ayrıca oraya su geliyor silecek su yönlendiricisinden rezinstansın üerine bişeyle kapatabilirseniz su gelip yanmasını önlersiniz.

ilker rezistansı nereden aldın acaba internetten mi. kalorifer rezistansı burda 90 lira iki katı ben daha almadım.

ilker rezistansı nereden aldın acaba internetten mi. kalorifer rezistansı burda 90 lira iki katı ben daha almadım.
Abi ankarada parçacıdan aldım , 90 lira çok hatta ben yetkili servisten aldım parçayı , yıldız sanayi sitesindeki opan yada opal tam hatırlamıyorum.

gecenlerde bende takıp ettım ama resrıstana daır bır sey goremedım :D

1998 astra f aracımda rezistansı bulamadım.polen filitresinin altında sadece fan motoru var. yardım lütfen

merhaba, aracım 2010 model astra h dizel, aynı sorun bende de var, kalorifer kademeleri olan 1-2-3-4-5-6-7 konumları hiçbirinde üfleme yok, sonra torpidoyu söküyorum ve oradaki kablolarla oynuyorum, bir anda üflemeye başlıyor, bir süre arabayla geziyorum, geliyorum park ediyorum arabayı kapatıp açıyorum yine fan çalışmıyor, anlamış değilim, nerde sorun var

Geri