özür millet eksik yazdım '' EN İYİ TAMİR BAKIMDIR''
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi aynı sorun bendede var ama o kadar ses çıkarmıyo ama rolantiye düşerken çıuuuuurrr gibi garip ses geliyo hatta geçen arkadaş blow of mu taktın die sordu hatta ama benimde uğramam gerek bazen yapıyo bazen yapmıyo garip bişey neyse gitttiğimiz zaman yaptırırız peki performansı etkilermikiArkadaşlar dün tesadüf eseri motor kısmında acayip bir ses farkettim..Biraz pipirikli oldugumdan panik yaptım motordanmı geliyo yoksa diyee..Şöle bir ses..Gaz pedalına yaklasık 3000 devire kadar gaz verip bıraktıktan sonra araç rolantiye dönerken bellii bir seviyede sanki metal bir pervane bir yere sürtüyormuş gibi ses veriyordu...Bu benim acayip panik olmama sebeb olduu..Ertesi gün özel opel servisine gittim...Frenlerin ayarı için zaten gidecektimm.....Ordaki elemena olayı anlattım sesi..Araba liftteydi...abi dedi bak egzos koruması cıkmıs yerinden ona puta attır ses kesilecek dedi..Bende emin olup ormadıgını sordum istersen bir calıstıralım bak dedimm....gerek yok dedii eleman...Gercekten eleman yani bu arkadas ustaları gelmemişti daha..Gittim dediğini yaptım ses yok oldu...Valla Gerçekten İşin ehli ve tek marka ile calışan yerleri şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar..Adamlar hemen anlıyo olayıı..Belki basit şekilde buldu,belki bariz bişeydi ama benim gibi anlamayan biri için büyük bir olay..Helal olsun Ordaki arkadaşlara...:good:
Basit bir şey ama bazıları bu tip sorulardan istifade etmek için olur olmaz arızalar söyler, doğrudan noktayı koymuş arkadaş,Arkadaşlar dün tesadüf eseri motor kısmında acayip bir ses farkettim..Biraz pipirikli oldugumdan panik yaptım motordanmı geliyo yoksa diyee..Şöle bir ses..Gaz pedalına yaklasık 3000 devire kadar gaz verip bıraktıktan sonra araç rolantiye dönerken bellii bir seviyede sanki metal bir pervane bir yere sürtüyormuş gibi ses veriyordu...Bu benim acayip panik olmama sebeb olduu..Ertesi gün özel opel servisine gittim...Frenlerin ayarı için zaten gidecektimm.....Ordaki elemena olayı anlattım sesi..Araba liftteydi...abi dedi bak egzos koruması cıkmıs yerinden ona puta attır ses kesilecek dedi..Bende emin olup ormadıgını sordum istersen bir calıstıralım bak dedimm....gerek yok dedii eleman...Gercekten eleman yani bu arkadas ustaları gelmemişti daha..Gittim dediğini yaptım ses yok oldu...Valla Gerçekten İşin ehli ve tek marka ile calışan yerleri şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar..Adamlar hemen anlıyo olayıı..Belki basit şekilde buldu,belki bariz bişeydi ama benim gibi anlamayan biri için büyük bir olay..Helal olsun Ordaki arkadaşlara...:good:
burak senin olay da egsozdaki delikten kaynaklıyodur, aynısı bende de vardı nerdeyse çufluyomuş gibi oluyodu egsoz, uzun yol yapıp egsozu iyice ısıttığında iğrenç bi ses oluyo, hacı murat kullanıyomuş gibi hissediyosunAbi aynı sorun bendede var ama o kadar ses çıkarmıyo ama rolantiye düşerken çıuuuuurrr gibi garip ses geliyo hatta geçen arkadaş blow of mu taktın die sordu hatta ama benimde uğramam gerek bazen yapıyo bazen yapmıyo garip bişey neyse gitttiğimiz zaman yaptırırız peki performansı etkilermiki