torpidodaki havalandırma deliği çok zayıf kalıyor. mini buzdolabı gibi düşünmemek lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:good: :good:Cabbara alışınca insan Haydar'ı kullanamıyor.. Ehliyetimi aldığım gün Astra F'ime sahip oldum.. Duruşu, bakışları, sesi beni kendisine aşık etti açıkçası.. Geçen hafta arabayı takasla sattıp 1.8 T Passat aldım, yapamadım.. Dün sabah adamı arayıp arabasını geri verdim.. Can dostuma, Cabbar'a tekrar kavuştum.. Arabanızı en iyi dostunuz olarak görün, sizi asla üzmez..
haklısın galiba. bende çok düşündüm değişmeyi ama astra f gibisi yok.Cabbara alışınca insan Haydar'ı kullanamıyor.. Ehliyetimi aldığım gün Astra F'ime sahip oldum.. Duruşu, bakışları, sesi beni kendisine aşık etti açıkçası.. Geçen hafta arabayı takasla sattıp 1.8 T Passat aldım, yapamadım.. Dün sabah adamı arayıp arabasını geri verdim.. Can dostuma, Cabbar'a tekrar kavuştum.. Arabanızı en iyi dostunuz olarak görün, sizi asla üzmez..