performans konusunda düşüklük yoktur değilmi atikerde?
bnde onu merak ediyorum 1 hp bile düşerse rahat etmem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
performans konusunda düşüklük yoktur değilmi atikerde?
bnde onu merak ediyorum 1 hp bile düşerse rahat etmem
Sağolun hocam.araştırmalarıma göre 3bg düşüklük oluyormuş ama ara hızlanmalarda benzine oranla daha iyiymiş deniyor.3bg hiç önemli değil.zaten uçacak değilizailemizin rızkını benzine veriyoruz yahu.100 bassın yeter.çok para abi bildiğin gibi değilben de memnun oldum hocam.kütahyada matematik öğretmeniyim.ya alınca hemen taktırdım için benzinde kullanmadım desem olur.ancak deneme amaçlı ilkaldıgımda asıldım şöyle bi 2 de 100 yaptı.lpg taktırınca da denedim yine 2 de 100.kayıp olsada hissedilmiyecek kadardır heralde.rampada falan bayma olmuyo yani.
Mutlu kardeş doğru söylüyorsun brc fast tavsiye ediliyor.ancak o da ruhsata işletme ile birlikte 2000 ytl ye geliyor arada çok fark var doğrusu.offf aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık biraderArkadaşlar Atikere ne kadar güvenmeliyiz...Aslında yerli üretici,bu beni bozmaz ama saglamlıgı,performansı ve uyumu beni düşündürüyor..1250 10 taksit cazip ama bana BRC yi tavsiye ettiler oda 1600 siz hangisini tercih edersiniz yada hangisiniz tercih etmeliyiz..Bizim burda Opel yetkili servisi Chevrolet satıyo ve Chevrolet firmasının BRC yi tavsiye ettiğini söledi..Hatta anlaşmalı bir bayileri var Atiker ve BRC takıyor...İnanın plakasız Chevroletlere montaj yapıyorlar....Acaba bizde tercihimizi BRC den yanamı kullanmalıyız????????
Arkadaşlar Atikere ne kadar güvenmeliyiz...Aslında yerli üretici,bu beni bozmaz ama saglamlıgı,performansı ve uyumu beni düşündürüyor..1250 10 taksit cazip ama bana BRC yi tavsiye ettiler oda 1600 siz hangisini tercih edersiniz yada hangisiniz tercih etmeliyiz..Bizim burda Opel yetkili servisi Chevrolet satıyo ve Chevrolet firmasının BRC yi tavsiye ettiğini söledi..Hatta anlaşmalı bir bayileri var Atiker ve BRC takıyor...İnanın plakasız Chevroletlere montaj yapıyorlar....Acaba bizde tercihimizi BRC den yanamı kullanmalıyız????????