Herkese çok teşekkür ederim. Babamı akşamüstü 6 gibi odaya çıkardılar. Tek kişilik bir oda ayarladık, doktorlar iyi olduğu için yanına refakatçi istemediler. Zaten evde nasılsa hastahanede de o şekilde şu an. İlk gördüğümde ne yaptın sen ya dedim. Bir de bunu deneyelim dedim diyor gülerek. Aynı zamanda kanser hastası olduğu için artık olduğu ameliyatlar vs. dalga konusu olmaya başladı 10 senedir öyle alıştıkki hastahanelere filan. 4 kişilik aile hastane odalarında ne muhabbetler çevirdik anlatamam. Babamın oldum olası morali çok yüksek zaten. Bu kalp krizinede aldığı kemoterapiler sebep oldu sanıyoruz. Zaten 12 seanslık bir tedavinin tam ortasındaydı 6 seans bitti değerler çok iyiydi tahliller yapılacaktı bu hafta. Neyse şimdi iyi Allaha çok şükür. Benimde yarın finallerim başlıyor ne yapacağım bilmiyorum üç beş ders notuna baktım ama kısmet artık bu dönem de böyle olsun.
Ayrıca hastahaneye giderken bilenler vardır belki siyami ersek'e girmeden hemen 2 metre önce bir trafik ışığı var o heyecanla gözüm ışık filan görmemişti tabi ama sonradan fark ettim eds varmış yedik cezamızı sanırım. Gerçi kameranın ilk çektiği fotoğrafta ışıktaysam önümde ambulansla ikincisinde hastanenin içindeyimdir ama gelirse de öderiz.
Alican çok geçmiş olsun kardeşim..Allah tez zamanda şifa versin inşallah..