F cileri günaydın. 2. sayfaya düşmeyelim 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya arkadaşlar aracıma ön tampon altı eki spor panjur , spor yay arıyorum elinde olan varsa ne olur benle irtibata geçsin , bide şu tampon altı lipi bulabilirmiyiz astra f ye çok yakışıyor. topluca alalım
Logosuz panjur yada irmcsher yazılı panjur bende arıyorum bulursan beraber getirtelim.Ön tampon altı eki fiberciler yapar ama genelde dandik oluyor ( alınacaksa steinmetz veya irmscherin taklidi olanlar alınmalı )
Spor logosuz panjur bende düşünüyorum fk automotive sitesinden getirtme 70tl ye patlıyor bikaç gün sonra uğraşıcam o işe
Lip işine gelince laguna splitter en meşhur olanı ama onada 120tl civarı fiyat çekiyorlar çıkmasına ve nadiren bulunuyor ve astra f e tam oturmuyor düzeltmek lazım yabancı bir forumda görmüştüm
Alternatif olarak ilk kasa meganlarınki var o delikli değil ama fena durmuyor
ya da ilk kasa zafiralarınki var hatta link veriyim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...l-arazi-araclari-tampon-alt-tozlugu-lip/detay
ama astra f te nasıl durur bilemiyorum güzel bir şey bulsam bende alıcam
Logosuz panjur yada irmcsher yazılı panjur bende arıyorum bulursan beraber getirtelim.