nassınızz f cıler 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Slm F ciler canım sıkıldı keyfe keder ilanım sizce nasıl http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-astra-1-6-gl-41660823/detay
açıkça söylemek gerekirse ederi 11-11500 max ama tabi o fiyatlara burdaki kimsenin satmak isteyeceğini sanmıyorum![]()
knk naptn yhaa11 e aldık boş tüp taktırdk balatalar falan felan , yağ değişimi , ön takım değişti , triger ve deviradaim deişti elektrik aksamı yenilendi bize geldi 13.5 a biraz pahalı geldi ama yıpranmamış araba aldık
100 bin km ye kadar benzinde kullanıldı + sunroof war
çok memnunum ama bmw ye geçiş yapıcam orj 105.000km de
burak inş istediğin puanları alıp atanırsın.
branş ne senin*
wv isteyen arkadaşlar. genç arkadaşlar.
ibiza bocanegra 1.4 tsi 180 ps nasıl.
çok hoşuma gitti
![]()
bana sorsan bnde 13 den aşağı vermem ama malesef durum öyle değil
temiz 97-98 gls ler bile 12-13 arasına gidiyor hatta yeni araç alırken takasa vermeye kalksan max 10 veriyorlar (2 ay önce opel reis demişti 98 sorunsuz glsyi 10 a aldık diye sennkinede 9 - 9500 veririz dediler az daha yakacaktım arabayı önlerinde )
gerçi lpg varsa biraz daha artar değeri ama 12 den fazlaya satabilmen için uzun bir zaman ve aşırı şansa ihtiyacın varama eğer acelen yoksa bekle her malın bir alıcısı vardır