Arkadaşlar neredeyse hepimiz maaşlı insanlarız..benzinin bu pahalılığında hala benzinle gezebilen insanara daha doğrusu gezemiyenlere.( yorumsuz bıraktım) yaz geldi takın lpgnizi gezinin bari...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mutlu vites konusunda benim arabanın öyle bir problemi yok.seri kullanım esnasında belki debriyaja tam basmayı unutuyorsan ondan da olabilir seninki:good:lpg konusunda kararım kesin ama ne zaman taktırırım ona karar vermedim henüz."brc fast" iyi diyorlar.hayırlısıyla taktır bakalım ben de en kısa zamanda senin peşinden geleceğim inşallah
Halil sen düşünmüyonmu taktırmayı?benim motor seninki gibi tek nokta enjeksiyon olsa bi dakika durmam inan:good:brc fast eski modeldir; yewni model sequent 24 tür son versiyonu da my07 dir; brc taktırırsanız sequent 24 my07 taktırın...
öylede böylede mecbur haftada 100 ytl benzine gidiyor. lpg konusunda tereddütlerim var hatta en önemlisi güvenlik( allah korusun bi kaza anında ne olacağı belli olmaz)Arkadaşlar neredeyse hepimiz maaşlı insanlarız..benzinin bu pahalılığında hala benzinle gezebilen insanara daha doğrusu gezemiyenlere.( yorumsuz bıraktım) yaz geldi takın lpgnizi gezinin bari...
öylede böylede mecbur haftada 100 ytl benzine gidiyor. lpg konusunda tereddütlerim var hatta en önemlisi güvenlik( allah korusun bi kaza anında ne olacağı belli olmaz)
ha pardon seninki de çok noktaydı demiunuttum