aynen sfı motor ve gsi kasda bırlesmıs arac mermı olmus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok güzel bi arabam var keşke babam 97-98 yılında gls alsaymış şimdi hiç araba bakmazdım kendisi bile itiraf etti ben bunların böyle olduğunu bilseydim en dolusunu alırdım diye
Parası uygun abicim bi gidip bakıcam gündüz gözüyle ama arabanın hasarkaydıvarmış ama araba saat gibi çalışıyo:sulanma:bu arada ilandan 2005 Cherokee çıkıyor ama doğru mudur?
şöyle oluyor. kontak kapalı iken radyoyu açtığımda sorun yok gibi yani çok az bir cızırtı sesi geliyor sanki radyo kanalı tam ayarlı değilken müzik sesi ile birlikte bi cızırtı gelirya o şekilde. kontağı çevirince o cızırtıdan radyo sesi duyulmuyor o kadar çok ki nerdeyse hiçbirşey anlaşılmıyor. bu sorun bütün radyo kanallarında oluyor. ha şu da var selektör yaptığımda radyo açıkken hoparlörlerden gelen cızırtı iyice artıyor ama farlar tamamen açıkken cızırtı azalıyor. cızırtacam şimdi walla :dil:hocam, radodan geldiği kesin mi? benzin pompasının sesini duyuyor olmayasın. yan sanayi pompalar, belirgin bir uğultu yapar da.
şöyle oluyor. kontak kapalı iken radyoyu açtığımda sorun yok gibi yani çok az bir cızırtı sesi geliyor sanki radyo kanalı tam ayarlı değilken müzik sesi ile birlikte bi cızırtı gelirya o şekilde. kontağı çevirince o cızırtıdan radyo sesi duyulmuyor o kadar çok ki nerdeyse hiçbirşey anlaşılmıyor. bu sorun bütün radyo kanallarında oluyor. ha şu da var selektör yaptığımda radyo açıkken hoparlörlerden gelen cızırtı iyice artıyor ama farlar tamamen açıkken cızırtı azalıyor. cızırtacam şimdi walla :dil:
arabayı makineye bağladılar hiçbir sorun göstermiyor.radyoyu açtım adamlar şaşırdı kaldı çözemiyoruz delircem :rulet::rulet:Elektriksel bir sorun var demek ki...