Astra F Kullanıcıları Buraya

Yine ikinci sayfalara düşmüşüz :)

astra f 97 16v

arabdan çalışırken ara ara çekirge ötmesi gibi ses geliyor.. siz de de var mı

:) sesi duymak lazım.

astra f 97 16v

arabdan çalışırken ara ara çekirge ötmesi gibi ses geliyor.. siz de de var mı

araba genelde ilk çalıştığında ve devir 1000 den 2000 e gelmek üzereyken yapıyorsa korkarak söylemek isterim ki bende de aynı sorun vardı katalizatör sorunu olabilir. :(
ses arabanın altından ve orta kısımından geliyor.
sendeki durum farklı olabilir tabi, göstermek lazım ;)

katalizörden öyle ötme gibi bir ses gelmesi pek olası değil. dağılmışsa zırıltı yapar genelde. çekiş düşüklüğü, arabayı boğma,sıkma gibi belirtiler de gösterebilir.

motor, bi derya deniz. duymak, dinlemek lazım sesi ki bazen sesler, en alakasız bir parçadan bile gelip tespit etmeyi zorlaştırabiliyor.

valla abicim bende hacback kullanıyorum hakikaten süspansiyon çok sert tak tuk sesler geliyodu bide ince yanak 16 inç jant taktım paldır küldür çat pat mafediyoo ama olsun aracıma aşığım çok memnunum gerçi bu ara beni biraz üzüyo ama yaptırıcas :)

güle güle kullan abi, güzel olmuş araban. cam rüzgarlıklarını merak ettim. nereden buldunuz? bir de fitile geçmeli mi yoksa dışarıdan yapıştırmalı mı?

Teşekkür ederim Hakan,, Bu arada Hemşerim Sayılırsın,Aslen Amasyalıyım..

Bizim F Kasa arabalara Rüzgarlık acayip yakışıyo tavsiye ederim,
Rüzgarlıklar Yapıştırmalı, Fitile geçmeli değil,
Hepsiburada dan aldım 66 Liraya. Selamlar..

Ben de teşekkür ederim abi bilgi için. Samsun'da birkaç aksesuarcıya sormuştum rüzgarlık ama bulamamıştım. Bir de forumda fitile geçmelilerin sıkıntı çıkarttığını okumuştum. Yaıştırmalı daha iyi diyorlardı. Bu cam rüzgarlığı, hem ihtiyaç hem de dediğin gibi yakışıyor.

Geri