Astra F Kullanıcıları Buraya

bencede cok güzel kasası ben vip gibi kullanıyorumm..

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 23:58 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 23:49 ----------

arkadaşlar forumda bizim modellerin tartışıldığını pek göremiyorum.bi konu açayım dedim.araçlarımızdan memnun muyuz?bence çok şık ve spor bi kasası var arabamın.ayrıca çok pratik ve seri.hoşuma gitmeyen özellikleri ise sert süspansiyon,kasadan ve özellikle arka minderlerden gelen sesler.acaba sedan olanlar daha mı sessiz kasislerde?değerli yorumlarınızı bekliyorum.
file:///C:/Users/KARADEN%C4%B0Z%20FIRTINASI/Desktop/Astra%20F%20ciler%20buraya%20topik%20listesi.doc
bencede cok güzel kasası ben vip gibi kullanıyorumm..

Süspansiyon ve yol tutsu ile ilgili sorunum yok... benimki 1.4 olmasina rağmen gayet seri ve perdormansli... 1.4 life 1995 seviyorum. .. sorunsuz araç. .. haa yağmurlu havalarda dikkat...!!

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen katılıyorum yağmurlu havada arka tarafı salıyor resmen :) Keyfi bir boya işi var onuda halledersem kısa zamanda foruma paylaşabilirim :)

Evet, yağmurlu havalarda zaman zaman bu tepkiyi veriyor ama yine de yaşına göre çok iyi bir yol tutuşu ve sağlamlığı var bence bu arabaların.

Evet, yağmurlu havalarda zaman zaman bu tepkiyi veriyor ama yine de yaşına göre çok iyi bir yol tutuşu ve sağlamlığı var bence bu arabaların.

yol tutuşu çok güzel yeni araçlar kadar hemde... ama benimki 1.4 8v 4 ten 3 e atıncabile nasıl bağarıyo ama gitmiyo :maden::maden::D

benimki de 1.4 GL modeli. 8V , 60 beygir. Uzun yolda gitmem demiyor ama yüklüyken rampalardan uzak durmak gerekiyor :)

1.4 life... yağumurlu havada frene basinca fena kayiyor... gecen dokundum onumdekine hafiften... bir kisiyle tanistim ayni sorun... bendeki lastikeri yeni aldim... akr tipi... anlayamadim bi türlü :$

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne kadar doğrudur bilemiyorum ama kar lastiklerinin yağmurlu havalarda su tahliyesinde yetersiz kaldıkları falan söyleniyor. Belki bu yüzden bir problem yaşamış olabilrsiniz. Bende de var ama daha çok bi deneme fırsatım olmadı. Kar olmadığı gibi yağmur da yok ki epeydir :)

Geri